Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα ύψη οι μισθοί παικτών και staff

Στα ύψη οι μισθοί παικτών και staff

Στα ύψη βρίσκονταν οι μισθοί των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της Liverpool, κατά την περίοδο 2019-2020, όπως προκύπτει από τα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η ομάδα.

Οι Reds ανακοίνωσαν τους οικονομικούς ισολογισμούς τους την Τρίτη, έχοντας έλλειμα £46 εκατομμυρίων προ των φόρων, λόγω της τρέχουσας πανδημίας, η οποία έχει επηρεάσει αρκετά τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Κατά την περίοδο 2019-20, οι Reds κατέκτησαν τόσο την Premier League, όσο και το Uefa Champions League, δύο τρόπαια που ανέβασαν κατακόρυφα τις απολαβές των παικτών τους και του τεχνικού τους επιτελείου.

Οι μισθοί των Reds αυξήθηκαν κατά £16 εκατομμύρια σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας τα £326 εκατομμύρια, από τα £310 της προηγούμενης περιόδου.

Οι απολαβές παικτών και staff ανέρχονταν σε £117 εκατομμύρια πριν από τρία χρόνια (αύξηση 56%), όμως κατάφεραν να σημειώσουν μια ραγδαία, λόγω των πολλών προσφάτων επιτυχιών του συλλόγου και των τροπαίων που έχει κατακτήσει, τα οποία ενεργοποίησαν μια σειρά από μπόνους.

Στην Premier League, μόνο η Manchester City είναι η ομάδα με υψηλότερο μισθολόγιο με £351 εκατομμύρια, ενώ πλέον η Liverpool ξεπερνά και εκείνο της Manchester United, το οποίο φτάνει τα £284 εκατομμύρια.

Η Chelsea με £283 εκατομμύρια και η Arsenal με £225 εκατομμύρια συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως θετικό, οι απολαβές παικτών και staff θα μειωθούν αισθητά φέτος, αφού η ομάδα δεν πραγματοποίησε μια καλή σεζόν και δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Η κατάκτηση των τροπαίων έφερε μεγάλους μισθούς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com