Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τον κόσμο μας»

Henderson: «Τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τον κόσμο μας»

Ο Henderson πανηγυρίζει τη νίκη επί των Spurs!

Για την πολύ σημαντική απουσία του κόσμου από τα γήπεδα και συγκεκριμένα από το Anfield μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson.

Στην πρώτη γεμάτη σεζόν δίχως κόσμο στα γήπεδα, η Liverpool αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και πλέον είναι δύσκολο να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Hendo αναφορικά με την απουσία του κόσμου από το Anfield δήλωσε:

“ Είναι πολύ δύσκολο να αγωνιζόμαστε χωρίς κόσμο στο γήπεδο μας για περισσότερο από έναν χρόνο. Όταν επιστρέψει ο κόσμος στο Anfield, θα το πανηγυρίσουμε περισσότερο και από την κατάκτηση ενός τροπαίου. ”

“ Κατά την γνώμη μου, με τους οπαδούς θα επιστρέψει το πάθος, η ενέργεια, ο θόρυβος και το χρώμα. Ανυπομονώ να δω ξανά τις σημαίες και τα πανό να κυματίζουν ξανά, με μια λαοθάλασσα από κάτω τους. Αυτή η στιγμή θα έρθει θα αποτελέσει μια ώθηση για όλους μας. ”

“ Ήταν σημαντικό για εμάς που είχαμε τα πανό στο Kop κατά τη διάρκεια του lockdown και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του Spion Kop 1906 για όλη τη δουλειά που έχουν κάνει. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που ήταν εδώ για εμάς και εδώ για το ποδόσφαιρο, όταν χρειάστηκε περισσότερο. ” Τόνισε ο Henderson.

“ Ως σύλλογος και ως ομάδα τώρα χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, περισσότερο από ποτέ. Θέλουμε να επιστρέψουν και να απολαύσουμε όλοι μαζί τις χαρές. Εκ μέρους κάθε παίκτη της Liverpool, ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά. ”

Πλησιάζει η επιστροφή του κόσμου στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com