Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ψήφισε» κατά της χρήσης του VAR και ο Virgil van Dijk

«Ψήφισε» κατά της χρήσης του VAR και ο Virgil van Dijk

Οι ανταλλαγές απόψεων σχετικά με τη χρήση του VAR συνεχίστηκαν και αυτό το σαββατοκύριακο στην Αγγλία, και ο Virgil van Dijk πήρε θέση.

Την αγωνιστική πού μας πέρασε υπήρξαν για ακόμα μία φορά αμφιλεγόμενες και πιθανόν λανθασμένες αποφάσεις των Video Assistant Referees.

Πρωταγωνιστικές περιπτώσεις αποτέλεσαν το ακυρωθέν γκολ του Callum Wilson στο Anfield, 2 λεπτά πριν την ισοφάριση του Willock, μία φάση πού έκανε τον Steve Bruce να αγανακτήσει και τον Jurgen Klopp να παραδεχτεί ότι «ήμασταν μάλλον για πρώτη φορά τυχεροί με το VAR», καθώς και η κόκκινη κάρτα του Balbuena στο παιχνίδι της West Ham με την Chelsea, όπου ο αμυντικός των Σφυριών ναι μεν βρίσκει ολοφάνερα και αρκετά δυνατά τον Ben Chilwell με τις τάπες, ωστόσο είναι προφανές ότι το κάνει χωρίς την παραμικρή πρόθεση και πάνω στη ροή του αγώνα.

Με αφορμή αυτή την τελευταία φάση, ο θρύλος της Manchester United, Rio Ferdinand, εξέφρασε την εξής άποψη στο Twitter του:

«Το VAR χρειάζεται να πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων τώρα.»

«Το προσπαθήσαμε και είναι σκ…Ξεφορτωθείτε το.»

«Επιβραδύνει το παιχνίδι και απορροφά το συναίσθημα από αυτό.»

Ο Virgil van Dijk έκανε like στη δημοσίευση του «συνταξιούχου» συναδέλφου του, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι συμφωνεί με την άποψή του.

Ο Virgil van Dijk σε μία από τις ελάχιστες φετινές συμμετοχές του.
Ο Virgil van Dijk σε μία από τις ελάχιστες φετινές συμμετοχές του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com