Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κανονικά στο Anfield οι σημαίες του Spion Kop 1906 το Σάββατο

Κανονικά στο Anfield οι σημαίες του Spion Kop 1906 το Σάββατο

Ανακοίνωση εξέδωσε το γκρουπ φιλάθλων της Liverpool «Spion Kop 1906», στον απόηχο των χθεσινοβραδινών νέων της απόσυρσης του κλαμπ από την ESL.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι ανακαλεί την προχθεσινή πράξη της αφαίρεσης των σημαιών από το Kop, και ότι αυτές θα επανατοποθετηθούν και θα βρίσκονται στις θέσεις τους στον αγώνα του Σαββάτου με τη Newcastle.

Η δημοσίευση του γκρουπ ανέφερε:

«Μετά τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση ότι η Liverpool FC δε λαμβάνει πια μέρος στη ‘European Super League’, οι σημαίες μας θα είναι στο Kop στο παιχνίδι του Σαββάτου.»

«Όπως πάντα, υποστηρίζουμε με αφοσίωση την ομάδα. Ευχαριστούμε τους παίκτες, και ειδικά τον Jordan Henderson, για την υποστήριξή τους στους φιλάθλους.»

«Ήταν εξαιρετικό πού είδαμε την αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών της Liverpool, όπως και από τις βάσεις οπαδών όλων των ομάδων τις τελευταίες μέρες, και θα πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για συμβάλλουμε στην αυθεντική αλλαγή.»

«Ενώ παλεύαμε όλοι εναντίον αυτής της νέας διοργάνωσης, η UEFA πέρασε κάποιες μεταρρυθμίσεις οι οι οποίες κάνουν το European Cup (Champions League) πιο ελιτίστικο, με επιπλέον παιχνίδια και επομένως (επιπλέον) έξοδα για τους οπαδούς. Είναι σημαντικό να αντιτεθούμε και σε αυτό.»

«Έχουμε καλωσορίσει τη στήριξη πού έχουν δείξει στους οπαδούς τις τελευταίες μέρες το Sky (Sports) και άλλοι στα media, και ελπίζουμε ότι αυτό θα τους οδηγήσει να βελτιώσουν τη φροντίδα τους προς τους οπαδούς, σε σχέση με τις ώρες έναρξης των αγώνων, τις τιμές των εισιτηρίων, και τη συμπεριφορά τους προς ΟΛΟΥΣ τους φίλους του ποδοσφαίρου.»

«Σε σχέση με την FSG, οι συνεχιζόμενες λανθασμένες αποφάσεις σας και η έλλειψη διαβούλευσης με τους οπαδούς σε αυτές τις μεγάλες αποφάσεις είναι η απόλυτη πτώση για σας. Για άλλη μία φορά πήγατε χέρι-χέρι με τους λάθος ανθρώπους, και η καθυστέρηση με την οποία βγάλατε την ανακοίνωση (χθες το βράδυ) δείχνει δειλία. Αυτό είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ κλαμπ, όχι το δικό σας – μη μας θεωρήσετε ποτέ δεδομένους, γιατί για άλλη μία φορά είδατε ότι οι οπαδοί είναι αυτοί πού έχουν τη δύναμη, όχι οι άνθρωποι με τους χαρτοφύλακες.»

«Οι οπαδοί είναι οι αληθινοί ιδιοκτήτες του Συλλόγου, και την υποστήριξή μας θα τη δίνουμε πάντα στο προσωπικό, τον προπονητή και τους παίκτες – ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.»

Spion Kop 1906

Σημαίες  του Spion Kop 1906 στο γεμάτο Anfield.
Σημαίες του Spion Kop 1906 στο γεμάτο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com