Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Liverpool, Man. United, Real Madrid και Arsenal οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της Super League»

«Liverpool, Man. United, Real Madrid και Arsenal οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της Super League»

Επίσημα ιδρύθηκε χθες το βράδυ η European Super League, με την Liverpool να μην είναι μόνο μια εκ των 12 ιδρυτικών ομάδων, αλλά και μια εκ των τεσσάρων μεγάλων υποστηρικτών αυτής της ιδέας.

Οι Reds, η Manchester United, η Real Madrid και η Arsenal είναι σύμφωνα με την The Athletic οι τέσσερις ομάδες που επιθυμούν περισσότερο την υλοποίηση της European Super League και παράλληλα εκείνες που έχουν καταθέσει τις σημαντικότερες προτάσεις αναφορικά με την δομή της νέας αυτής διοργάνωσης.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως αν τελικά αυτή η διοργάνωση λάβει σάρκα και οστά, θα χρηματοδοτείται από την Αμερικανική τράπεζα επενδύσεων, JPMorgan.

Τέλος, όσο αφορά το μέλλον των 12 ιδρυτικών ομάδων της European Super League στα εγχώρια τους πρωταθλήματα, η Uefa και η FIFA δεν έχουν αλλάξει στάση, όπως οι σύλλογοι οι οποίοι ενημέρωσαν μέσω επιστολής, πως έχουν ήδη υποβάλλει προτάσεις στα δικαστήρια, ώστε να μπορέσει να αποφευχθεί η αποβολή τους.

Η επιστολή των 12 ομάδων αναφέρει ότι η European Super League έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση 3,5 δισεκατομμυρίων λιρών από ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και ότι θα λάβει νομικά μέτρα για να προστατεύσει το δικαίωμα της να σχηματίσει ένα αποσπασμένο πρωτάθλημα

Αν και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την γνώμη των παικτών της Liverpool και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, η Melissa Reddy αναφέρει πως δεν τους ζητήθηκε η σύμφωνη γνώμη από την διοίκηση της ομάδας.

Εκ των πρωτεργατών η FSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com