Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η PL καταδικάζει τα πλάνα για Ευρωπαϊκή Super League

Η PL καταδικάζει τα πλάνα για Ευρωπαϊκή Super League

Η Premier League πήρε θέση για τα πλάνα των μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων περί δημιουργίας μιας Ευρωπαϊκής Super League, μέσω επίσημης ανακοίνωσης της και τα καταδικάζει.

Οι Times ήταν το πρώτο μέσο που αποκάλυψε σήμερα τα πλάνα των Ευρωπαϊκών γιγάντων και το προχωρημένο στάδιο, στο οποίο βρίσκονται, ενώ νεότερες πληροφορίες θέλουν την επίσημη ανακοίνωση για την δημιουργία της εν λόγω Super League να γίνεται μέσα στη μέρα.

Η Daily Mail μάλιστα αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της Liverpool, John W Henry είναι ένας εκ των πρωτεργατών αυτού του κινήματος και θα έχει θέση πρώτου αντιπροέδρου στη διοίκηση της Super League, με πρόεδρο τον Florentino Perez της Real Madrid.

Η Premier League στη δική της ανακοίνωση τονίζει:

“ Premier League καταδικάζει κάθε πρόταση που επιτίθεται στις αρχές του ανοιχτού ανταγωνισμού και της αθλητικής αξίας που βρίσκονται στο επίκεντρο της εγχώριας και της ευρωπαϊκής πυραμίδας ποδοσφαίρου. Οι οπαδοί οποιουδήποτε συλλόγου μπορούν να ονειρευτούν ότι η ομάδα τους μπορεί να ανέβει στην κορυφή και να παίξει ενάντια στους καλύτερους. Πιστεύουμε ότι η ιδέα μιας Super League θα καταστρέψει αυτό το όνειρο.”

“ Μια Ευρωπαϊκή Super League θα υπονομεύσει την ελκυστικότητα του παιχνιδιού και θα έχει βαθιά επιζήμια επίδραση στις άμεσες και μελλοντικές προοπτικές της Premier League και των συλλόγων-μελών της και σε όλους εκείνους στο ποδόσφαιρο που βασίζονται στη χρηματοδότηση και στην αλληλεγγύη μας, να ευημερήσει. ”

Στα σκαριά μια Ευρωπαϊκή Super League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com