Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έλαμψε ο Balagizi στην πεντάρα της U18 στη Leicester

Έλαμψε ο Balagizi στην πεντάρα της U18 στη Leicester

Μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του FA Youth Cup πήρε η Under 18 ομάδα της Liverpool το βράδυ της Παρασκευής, κερδίζοντας με σκορ 1-5 την αντίστοιχη της Leicester, με τον James Balagizi να είναι ο παίκτης που ξεχώρισε χάρη στα 3 γκολ που σημείωσε.

Οι νεαροί Reds είχαν αποκλείσει την Sutton United και την Manchester United στους προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης.

Στην αναμέτρηση με την Leicester, η Liverpool άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τέρμα του Balagizi, με τον Dominic Corness να δίνει την τελική πάσα. Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν συνολικά πέντε τέρματα, με τους Reds να σημειώνουν ξανά το πρώτο, αφού είχαν προηγηθεί δύο πολύ μεγάλες επεμβάσεις του Harvey Davies, ο οποίος είπε «όχι» στους Kian Pennant και Ethan Fitzhugh.

Οι Reds εκμεταλλεύτηκαν της αποκρούσεις του Davies, σκοράροντας δύο φορές μέσα τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος. Ο Musialowski έδωσε αυτή τη φορά την ασίστ στον Woltman για να σκοράρει εκείνος στο 70′. Στο 73′ ο νεαρός επιθετικός σκόραρε ξανά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Η Leicester κατάφερε να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ewing στο 77′, για να αναλάβει ξανά δράση ο Balagizi στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο James σημείωσε το 1-4 μετά από προσωπική ενέργεια στο 86ο λεπτό και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε το τρίτο του προσωπικό τέρμα, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και πάσα που έλαβε από τον Frauendorf.

Η σύνθεση της U18:

Davies, Bradley, Quansah, Koumetio, Norris, Stephenson, Morton, Corness, Balagizi, Woltman, Musialowski (Frauendorf, 78).

Εξαιρετικός με τρία γκολ ο James Balagizi.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com