Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Reina: «Η Liverpool είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Reina: «Η Liverpool είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Liverpool και της εθνικής Ισπανίας, Pepe Reina δήλωσε πως οι Reds είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί στην ποδοσφαιρική του καριέρα του, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως ένα όνειρο το γεγονός ότι αγωνιζόταν στο Anfield με την Famous Red Shirt.

Ο έμπειρος Ισπανός σήμερα αγωνίζεται στην Ιταλία με την Lazio, ενώ τον περασμένο Ιούλιο είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στο Anfield, έστω και ως αντίπαλος, όταν η Liverpool υποδέχθηκε την Aston Villa, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός.

Ο keeper κατέφθασε στο Anfield το 2005 από την Villarreal και έμεινε στη Liverpool μέχρι το καλοκαίρι του 2013, όταν και αποχώρησε από την ομάδα, λόγω της έλευσης του Simon Mignolet.

Δήλωσε σχετικά με το πέρασμα του από την Αγγλία στο Area Napoli:

“ Πέρασα πολύ καλά στην Αγγλία ως ποδοσφαιριστής, ήταν τα πιο ανταγωνιστικά χρόνια της καριέρας μου. Παίζαμε κάθε χρόνο στο Champions League και παλεύαμε κάθε χρόνο για τον τίτλο του πρωταθλήματος. ”

“ Ήταν ένα όνειρο για εμένα να παίζω στο Anfield. Έπαιξα περίπου 400 παιχνίδια με αυτήν την ομάδα. Η Liverpool είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. ”

Για τις διαφορές της Premier League με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα:

“ Στην Αγγλία αμύνεσαι λιγότερο, στην Ιταλία το παιχνίδι είναι πιο αργό και σταματάει συχνότερα. Στην Αγγλία και στην Γερμανία παίζεις διαφορετικά, πιο γρήγορα. ”

Ως αντίπαλος επέστρεψε πέρυσι στο Anfield ο Reina.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com