Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Θέλω να μείνω, μιλάω με την ομάδα για νέο συμβόλαιο»

Adrian: «Θέλω να μείνω, μιλάω με την ομάδα για νέο συμβόλαιο»

Ανανέωσε ο Adrian.

Μήνυμα παραμονής στη Liverpool έστειλε ο Adrian με δηλώσεις του σε Ισπανικό μέσο, παρά το γεγονός ότι πλέον αποτελεί την τρίτη επιλογή της ομάδας για την θέση του τερματοφύλακα, πίσω από τους Alisson και Kelleher.

Ο έμπειρος keeper μίλησε για το μέλλον του:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος στη Liverpool. Όλοι με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Ήταν ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου, καθώς δεν κέρδισα μόνο τίτλους, αλλά και επειδή βρίσκομαι σε μια εξαιρετική ομάδα και προπονούμαι καθημερινά με τους καλύτερους του κόσμου. ”

“ Είμαι χαρούμενος εδώ. Είναι αλήθεια πως η δεύτερη σεζόν μου, είναι κάπως ανώμαλη. Ο σύλλογος όμως μου έχει ξεκαθαρίσει πως είναι χαρούμενος από εμένα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις, όμως τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί. ”

“ Το ζήτημα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από τώρα ως το τέλος της σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι να παραμένεις χαρούμενος και να απολαμβάνεις αυτό το επάγγελμα. ”

“ Θα ήθελα να συνεχίσω εδώ, όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν και έπειτα θα παρθεί η καλύτερη απόφαση για όλες τις πλευρές. ”

Για την θέση του στην ομάδα: 

“ Ο προπονητής έβαλε τον Kelleher πάνω από εμένα τον Δεκέμβριο, όμως αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Είμαστε τρεις καλοί τερματοφύλακες. ”

“ Σωματικά, νιώθω καλά, σαν ταύρος και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το τελευταίο μέρος της σεζόν. ”

Τρίτη επιλογή πλέον ο Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com