Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steve Nicol: «Βγάλτε τον από την ενδεκάδα»

Steve Nicol: «Βγάλτε τον από την ενδεκάδα»

Ο θρύλος των Κόκκινων Steve Nicol πιστεύει ότι ο Jurgen Klopp δεν μπορεί πλέον να βάζει στην αρχική ενδεκάδα τον Nat Phillips . Η Liverpool ηττήθηκε με 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο γύρο των προημιτελικών του Champions League την Τρίτη στην Ισπανία. Δύο τέρματα από τον Vincious Junior και ένα από το Marco Asensio έδωσαν στην ομάδα του Klopp μια δύσκολη αποστολή για τον 2ο αγώνα στο Anfield την επόμενη εβδομάδα.

«Έχεις τον Phillips ο οποίος σήμερα έδειξε την πλήρη και απόλυτη έλλειψη εμπειρίας», είπε ο Nicol στο ESPN FC.

«Τα δύο τέρματα στα οποία έχει εμπλακεί, έχουν να κάνουν με τις αρχικές του θέσεις

«Αυτό εξαρτάται από την εμπειρία και δεν μπορείς να έχεις έναν παίκτη σε τόσο σημαντική θέση που δεν μπορεί να καταλάβει την πρώτη και βασική αρχή της άμυνας που έχει να κάνει με την αρχική σου θέση.»

«Δεν αποτελεί έκπληξη όταν δέχεσαι τέρματα έτσι.»

Ο Nicol ονόμασε επίσης και το πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει η Liverpool στον επαναληπτικό αγώνα του Anfield.

Σύμφωνα με αυτόν είναι η απόδοση του Fabinho.

«Ο καλύτερος παίκτης της Liverpool , πιθανότατα για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, είναι ο Fabinho – και όμως ο Modric τον προσπερνούσε εύκολα.»

«Πιστεύω λοιπόν για τον Klopp και όλους τους οπαδούς της Liverpool, η ανησυχητική ερώτηση είναι «τι μπορεί να κάνει για να το αλλάξει αυτό;»

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει τίποτα. Ο Fabinho φαίνεται βαρύς, ενώ δεν έχω δει ποτέ ξανά τον [Gini] Wijnaldum να φαίνεται τόσο κουρασμένος από την έναρξη.. «Τώρα προσθέτετε τα προβλήματα και στην άμυνα – τι πρόκειται να κάνουν για να αλλάξουν την κατάσταση;» ολοκλήρωσε.

Δύσκολο το βράδυ στη Μαδρίτη για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com