Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Θα κάνω τα πάντα για να μείνω στη Liverpool»

Elliott: «Θα κάνω τα πάντα για να μείνω στη Liverpool»

Ο Harvey Elliott πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Championship με την Blackburn και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην Liverpool το καλοκαίρι και να παλέψει για μια θέση στο Κόκκινο ρόστερ, όπως ανέφερε και ο ίδιος στις τελευταίες του δηλώσεις.

Αναλυτικά τα λόγια του Harvey στο CBS Sports:

“ Θα πάω στην προετοιμασία με το σκεπτικό, ότι μπορώ να παραμείνω σε αυτή την ομάδα και όποτε έρθει η ευκαιρία μου, θα βεβαιωθώ πως θα την αξιοποιήσω. Φυσικά και αυτό δεν πρόκειται να είναι εύκολο, αλλά θέλω να βεβαιωθώ πως θα παραμείνω στην ομάδα. ”

“ Αν με χρειάζονται να έρχομαι από τον πάγκο, θα γίνω εκείνος που ψάχνουν. Θέλω να γίνω ο παίκτης που είτε ξεκινάει, είτε έρχεται από τον πάγκο, θα αφήνει το στίγμα του στον αγώνα. Ο ρόλος μου στην ομάδα από την θέση μου, είναι να σκοράρω ή να δημιουργώ. ”

“ Νομίζω πως αν το κάνω αυτό και αν δουλεύω σκληρά για την ομάδα, θεωρώ πως θα έχω την ευκαιρία να είμαι στην ομάδα. Απλώς, θα κάνω τα πάντα για να ο πετύχω. ” Είπε ο Elliott.

“ Νομίζω πως τώρα που αγωνίζομαι για την Blackburn, αλλά και όταν αγωνιζόμουν στην Liverpool, συνειδητοποιούσα πόσο σημαντική είναι η αμυντική δουλειά. ”

“ Αν δεν κάνεις την δουλειά σου, θα πρέπει να έρθει κάποιος άλλος και να καλύψει αντί για εσένα, γιατί αφήνεις τον παίκτη σου και αυτό αποσυντονίζει ολόκληρη την ομάδα. ”

Ο Elliott θα δώσει τα πάντα για να μείνει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com