Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα ψάξει την ανατροπή στο Anfield

Θα ψάξει την ανατροπή στο Anfield

Η Liverpool δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στη Μαδρίτη και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από την Real Madrid για το πρώτο σκέλος της προημιτελικής φάσης του Uefa Champions League.

Οι Reds δεν ήταν καθόλου καλοί στην Ισπανία, ωστόσο σκόραραν με τον Salah και θα ψάξουν την ανατροπή την επόμενη Τετάρτη στο Anfield.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Diogo Jota να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα και τον Naby Keita να προτιμάται αντί του Thiago παρατάχθηκαν οι Reds στο Estadio Alfredo Di Stefano για τον αγώνα με την Real Madrid. Το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε από την πλευρά των γηπεδούχων με τον Benzema στο 2′, όμως μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Alisson, ενώ εκτός εστίας του Βραζιλιάνου έφυγε η κεφαλιά του Vinicius στο 12′. Οι Μαδριλένοι προειδοποίησαν και στο 25′ με τον Benzema, για να ανοίξει το σκορ δύο λεπτά αργότερα με τον Vinicius, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Liverpool, έλαβε την πάσα του Kroos και την τελείωσε την φάση με το δεξί, γράφοντας το 1-0. Η ομάδα του Jürgen Klopp δεν μπόρεσε να ανεβάσει την απόδοση της μετά το γκολ που δέχθηκε και παρέμεινε ζαλισμένη, με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 36ο λεπτό, όταν ο Trent έκανε ένα τεράστιο λάθος, δίνοντας την μπάλα ως δώρο στον Asensio, ο οποίος φυσικά δεν το άφησε να πάει χαμένο και σημείωσε το 2-0, περνώντας την μπάλα πάνω τον Alisson. Η Liverpool προχώρησε στην πρώτη της αλλαγή στο 42′ με τον Thiago Alcantara να περνά αντί του αρνητικού, Naby Keita και η ομάδα του Zidane παραλίγο να σκοράρει και τρίτο τέρμα στο 43′, όταν και πάλι ο Asensio εκμεταλλεύτηκε λάθος, αυτή τη φορά του Kabak, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλάγια θέση.

Β’ Ημίχρονο: Οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν με την έναρξη της επανάληψης, η Liverpool ανέβηκε και με την πρώτη της ευκαιρία στον αγώνα, βρήκε το γκολ! Ο Diogo Jota έκανε το πρώτο σουτ από το ύψος της περιοχής, το οποίο κόντραρε στον Modric, η μπάλα κατέληξε στον Salah και ο Αιγύπτιος από κοντά νίκησε με το αριστερό τον Courtois για το 2-1 στο 51′. Οι Reds είχαν ευκαιρία και με κεφαλιά του Jota δύο λεπτά αργότερα για την ισοφάριση, ενώ το επόμενο δεκάλεπτο άνηκε στην Real με τις προσπάθειες των Kroos και Benzema μπλοκαρίστηκαν, εκείνη του Asensio, όμως οι Μαδριλένοι σκόραραν τελικά με το πλασέ του Vinicius στο 65′. Ο Βραζιάλανος έμενε εντελώς μόνος του στην Κόκκινη περιοχή και έγραψε το 3-1 για την ομάδα του, με τον Alisson να μην μπορεί να αποκρούσει. Η ομάδα του Zidane στη συνέχεια του αγώνα γύρισε ξανά προς τα πίσω, δεν έγινε απειλητική, αλλά ούτε η Liverpool μπόρεσε να το κάνει με επιτυχία, καθώς οι προσπάθειες των Thiago και Wijnaldum δεν βρηκαν εστία. Η Liverpool έκανε δύο ακόμη αλλαγές στο 81′ με τους Kabak και Jota να δίνουν τις θέσεις τους, στους Firmino και Shaqiri, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ομως να κάνουν τη διαφορά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Real Madrid: Courtois, Vazquez, Militao, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Asensio (Valverde 70′), Vinicius Jr (Rodrygo 85′), Benzema

Έμειναν στον πάγκο: Lunin, Altube, Odriozola, Marcelo, Chust, Arribas, Mariano, Isco

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak (Shaqiri 81′), Robertson, Fabinho, Keita (Thiago 42′), Wijnaldum, Salah, Mane, Jota (Firmino 81′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, H.Davies, R.Williams, B.Davies, Τσιμίκας, Milner, Cain, Jones, Oxlade-Chamberlain

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Aston Villa.

Ο Salah μείωσε για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com