Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν παίξαμε καλά και δεν αξίζαμε τη νίκη»

Klopp: «Δεν παίξαμε καλά και δεν αξίζαμε τη νίκη»

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ήττα της Liverpool στη Μαδρίτη παραδέχθηκε πως οι Reds δεν έκαναν μια καλή εμφάνιση, ενώ αναφέρθηκε και στις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Felix Brych.

Ο Γερμανός για την εμφάνιση και την ήττα είπε:

“ Πρώτα απ ‘όλα, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε αρκετά καλά. Αυτή είναι η πρώτη μου ανησυχία. Δεν ήταν αρκετά καλή εμφάνιση. Πιέσαμε καλά, αλλά δεν λειτουργήσαμε καλά με τη δική τους πίεση. ”

“ Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου τα λάθη είναι φυσιολογικά, αλλά πρέπει να τα κάνεις στους σωστούς χώρους. Στο δεύρερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε. Σημειώσαμε ένα γκολ και αυτό είναι το θετικό της νύχτας. Έτσι είναι. ”

Όσο για τις αποφάσεις του Brych κατά του Sadio Mane:

“ Δεν ξέρω τι συνέβη σήμερα με τον διαιτητή και τον Sadio. Ήταν κάτι προσωπικό; Όποτε και αν έπεσε ο Sadio, δεν πήρε τίποτα, για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Θεώρησα πως ήταν άδικος με τον Sadio και αυτό ήταν που του είπα. Δεν χάσαμε λόγω εκείνου το παιχνίδι, όμως χρειαζόμαστε έναν διαιτητή, ο οποίος θα είναι ΟΚ. ”

Για την αντικατάσταση του Keita:

“ Ναι, ήταν τακτική αλλαγή. Δεν είναι ένας μόνο παίκτης υπεύθυνος (για την ήττα). Δεν ήταν καλός στον αγώνα και αυτό ήταν κάτι που είδαμε όλοι. Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερες αλλαγές. ”

“ Δεν νιώθω καθόλου χαρούμενος τώρα καθώς μιλάμε τώρα σαν να λέμε: «Είναι λάθος του Naby. », όμως δεν ήταν. Η αλλαγή έγινε για τακτικούς λόγους. ”

Για τα λάθη των παικτών του:

“ Αυτά τα λάθη [από τον Trent] δεν συμβαίνουν ξαφνικά. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Δεν μου άρεσε το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. ”

“ Εκείνη τη στιγμή (στο 2-0) το λάθος έγινε από τον Trent και σε άλλες περιπτώσεις τους δώσαμε την ευκαιρία να τρέξουν. ” Πρόσθεσε ο Klopp

Για την Real Madrid:

“ Όταν αναλύεις την Real Madrid, αυτό που παρατηρείς είναι ότι κάνει γρήγορες αλλαγές με την ταχύτητα που διαθέτει και έχει τρεις από τους καλύτερους κεντρικούς μέσους στον κόσμο. Εκείνοι μπορούν να στείλουν την μπάλα οπουδήποτε και να κινδυνέψεις. ”

“ Αυτά μπορούν να συμβούν κόντρα στην Real Madrid. Αν θέλεις να προκριθείς στα ημιτελικά, πρέπει και να το αξίζεις. Εμείς δεν ήμασταν αρκετά καλοί. ”

Για την ρεβάνς:

“ Πρέπει να πάμε και να τα διεκδικήσουμε όλα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για εμάς στο Champions League. Πρέπει να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος και θα το κάνουμε. ”

“ Αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Real. Υπάρχει μια ευκαιρία, αλλά πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. ”

“ Πριν δύο χρόνια είχαμε χάσει 3-0 κόντρα στην Barcelona, αλλά είχαμε κάνει ένα σούπερ παιχνίδι. Σήμερα δεν το κάναμε. ”

“ Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά, να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε την Aston Villa. ”

Αν άλλαξε το πλάνο του στο ημίχρονο:

“ Δεν ξέρετε ποιο ήταν το σχέδιό μου και τώρα λέτε ότι το άλλαξα! Είδα μερικές καλές φάσεις. Το πρόβλημα ήταν ότι παραχωρήσαμε τα γκολ πολύ εύκολα. Για ένα καλό παιχνίδι πρέπει να αποκτήσεις καλά συναισθήματα βήμα προς βήμα και δεν το κάναμε ποτέ αυτό στο 1ο ημίχρονο. Ούτε ένα σουτ δεν είχαμε. ”

“ Το ημίχρονο ήταν σημαντικό. Σημειώσαμε ένα γκολ και παίξαμε καλύτερα στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν ανώτεροι αλλά πολύ καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει ξανά. Εάν δεν κάνουμε αυτά τα λάθη, τότε είναι ένα νέο παιχνίδι. Θα δούμε πώς θα είναι το αποτέλεσμα. ”

Για το Anfield που θα είναι άδειο την επόμενη εβδομάδα:

“ Φυσικά και τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Αν θέλετε να θυμάστε συναισθηματικές στιγμές, τότε σκέφτεστε τον αγώνα με την Barcelona και τις στιγμές με τους οπαδούς. ”

“ Τώρα δεν τους έχουμε. Θα κάνουμε όμως μια πραγματική προσπάθεια. Τα παιδιά το θέλουν, αλλά σήμερα δεν μπόρεσαν. Θα βρούμε το γιατί, θα το αλλάξουμε και θα προσπαθήσουμε ξανά. ”

“ Σήμερα (σ.σ. χθες) τα πράγματα ήταν λίγο περίεργα, λόγω του γηπέδου όμως τουλάχιστον το Anfield είναι ένα κανονικό γήπεδο και αυτό θα είναι καλό για εμάς. ”

Οι Reds ηττήθηκαν στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com