Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Trent, Real Madrid και τελικό του Κιέβου ο Klopp

Μίλησε για Trent, Real Madrid και τελικό του Κιέβου ο Klopp

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού προημιτελικού με την Real Madrid για το Uefa Champions League αναφέρθηκε στους Μαδριλένους, στη διοργάνωση, στον τελικό του 2018 και στον Trent Alexander-Arnold.

Ο Γερμανός κλήθηκε αρχικά να μιλήσει για τον Trent Alexander-Arnold:

“ Αυτό που κάναμε τις δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν να δουλέψουμε και να αποδείξουμε στον Gareth Southgate πως έκανε λάθος. Εμείς θέλαμε να παίξει ξανά ο Trent το καλύτερο του ποδόσφαιρο. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι (του Σαββάτου), τώρα ας προετοιμαστούμε για το επόμενο. ”

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας που βελτιώνεται συνεχώς:

“ Βοηθάει πάρα πολύ όταν δουλεύεις με την ίδια άμυνα. Όλη η σύνθεση έπαιξε με μεγάλη αποφασιστικότητα, όλοι αισθάνθηκαν ευθύνη. Αύριο θα είναι άλλη μια κατάλληλη δοκιμή. ”

Για τον τελικό του 2018:

“ Το κίνητρο μου βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Αντιμετωπίζουμε την Real Madrid. Δεν έχω επιπλέον κίνητρο, λόγω του 2018 αλλά φυσικά και θυμάμαι τον αγώνα. ”

“ Αν κάποιος με ρώταγε μια εβδομάδα μετά τον τελικό, αν θα καλούσα τον Ramos στα γενέθλια μου, θα έλεγα όχι. Ήταν μια παράξενη και όχι τόσο μακρινή νύχτα. ”

“ Δεν μπορώ να ανακτήσω αυτό το συναίσθημα, αυτόν τον θυμό ή οτιδήποτε άλλο, οπότε δεν το προσπαθώ. Θέλουμε να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε. Αν είμαστε καλύτεροι από τη Real Madrid, μπορούμε να περάσουμε. ”

“ Ήμασταν καλοί στον τελικό του 2018. Η Real στη συνέχεια αντέδρασε. ”

Για τις φετινές κόντρες με τους Μαδριλένους:

“ Στην πραγματικότητα, η ομάδα μας είναι χτισμένη για αυτόν τον τύπο παιχνιδιού. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Έχουμε μια ευκαιρία. Απολύτως. Όλοι λένε ότι η Real είναι φαβορί, υπέροχα. ”

“ Κανένας δεν ενδιαφέρεται σε 25 χρόνια από σήμερα, αν ήμασταν καλοί για 25 λεπτά στον τελικό. Τώρα νιώθουμε καλά, είμαστε σε μια καλή κατάσταση, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. ”

Αν θέλει να αποδείξει σε όλους πόσο καλή είναι η ομάδα του:

“ Δεν είμαι τόσο αποφασισμένος να δείξω στον κόσμο πόσο καλοί είμαστε για να είμαι ειλικρινής. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο τη φετινή σεζόν. Έχουμε δημιουργήσει τη βάση, είμαστε ακόμα στον αγώνα και για μια θέση στην τετράδα. ”

“ Έδωσα μια συνέντευξη στον Lothar Matthaus (πριν δύο εβδομάδες) και είπα ότι φαίνεται απίθανο να τερματίσουμε στην τετράδα, αλλά τώρα τα πράγματα φαίνονται καλύτερα. Πρέπει να κυνηγήσουμε τις ομάδες μπροστά και να νικήσουμε τη Real αύριο που βρίσκεται σε μια πολύ καλή στιγμή. ”

“ Αν κάποια ομάδα ξέρει πως να κερδίζει το Champions League, αυτή είναι η Real Madrid. ” Είπε ο Klopp.

Αν θα ήθελε να αναλάβει μια μέρα την Real Madrid:

“ Αν έφτανα στο τέλος της καριέρας μου και είχα προπονήσει μόνο τρεις ομάδες, φαντάζομαι πως δεν θα ήταν άσχημο! ”

“ Δεν θα το μετάνιωνα. Όταν φτάσαμε, μετάνιωσα που δεν μένουμε εδώ. Ο καιρός είναι πολύ καλύτερος εδώ. Είστε ευλογημένοι. ”

Ποια Ισπανική ομάδα θεωρεί πως του ταιριάζει περισσότερο:

“ Υπάρχουν τρεις καλές ομάδες. Θα ταίριαζα σε όλες. Το μοναδικό πρόβλημα, είναι πως τα Ισπανικά μου είναι πολύ άσχημα! Δεν θα απολαμβάνατε να με είχατε στην Ισπανία με τόσο άσχημα Ισπανικά! Όλες οι ομάδες έχουν καλές προπονητές. Η Mallorca είναι ωραία. ”

Αν βλέπει τους αγώνες ως μια ευκαιρία για εκδίκηση:

“ Εκδίκηση για το 2018; Όχι. Δεν έχουμε έρθει για εκδίκηση. Έτσι είναι η ζωή. Δεν πιστεύω σε αυτά, όμως θα ήταν ωραίο να προκριθούμε. ”

“ Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία γνωρίζει πως πρέπει να αγωνιστεί. Επίσης, αυτοί οι αγώνες δεν έχουν καμία σχέση με την σεζόν μας στην Premier League. ”

Αν θα ξεκινήσουν οι Jota και Firmino:

“ Θα πρέπει να περιμένετε! Είπε ο Zinedine τίποτα για τις ενδεκάδες; Θα το δούμε. ”

“ Έδειξαν όμως καλοί μαζί κόντρα στην Arsenal ε; Ήταν καλοί και κόντρα στην Manchester City (στο 1-1 του Νοεμβρίου. ”

Για το διπλό στη Μαδρίτη οι Reds.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com