Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άνετο διπλό στο Emirates!

Άνετο διπλό στο Emirates!

Τεράστιο διπλό για την ομαδάρα του Jürgen Klopp στο Emirates επί της Arsenal! Οι Reds πέρασαν με 0-3 από το Λονδίνο και πλέον βρίσκονται μόνο δύο βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση.

Οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση μέσα στο 2021 και νίκησαν ξανά τους Gunners χάρη στα τέρματα των Salah και Jota.

Καθοριστικός ξανά ο Diogo Jota που πέρασε ως αλλαγή και εξαιρετικός για ακόμη μια φορά ο Fabinho στο κέντρο.

Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές ξεκίνησαν οι Reds στο Emirates, σε σχέση με τον τελευταίο τους αγώνα αφού οι Bobby Firmino και James Milner πήραν τις θέσεις των Diogo Jota και Gini Wijnaldum. Η Liverpool είχε την πρώτη τελική στο ματς με τον Milner, με το σουτ όμως του Άγγλου να φεύγει αρκετά εκτός εστίας, όπως και εκείνο του Fabinho στο 14′, ενώ η κεφαλιά του Mane στο 25ο λεπτό κατέληξε στην αγκαλιά του Leno. Στο 30′ οι Reds απειλήσαν με το εκτός περιοχής του Firmino, ενώ την μεγαλύτερη ευκαιρία την είχαν με τον Milner στο 35′, όταν η εντός περιοχής προσπάθεια του μέσου λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα.

Β’ Ημίχρονο: Στο 52′ ήταν η σειρά του Salah να βρεθεί σε καλή θέση για γκολ, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και μπλοκαρίστηκε από την άμυνα των γηπεδούχων. Οι Reds στην επανάληψη δεν ήταν το ίδιο φρέσκοι με το πρώτο μέρος και ο Jürgen Klopp πέρασε στο ματς τον Diogo Jota αντί του Robertson στο 60′, με τον James Milner να συνεχίζει στη συνέχεια στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Πορτογάλο να είναι φυσικά αυτός που έδωσε τη λύση στους Reds! Ο Trent Alexander-Arnold τον βρήκε με μια εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά και ο Jota με κεφαλιά νίκησε τον Leno, γράφοντας το 0-1 στο 64′! Μόλις πέντε λεπτά πέρασαν και οι Reds χτύπησαν ξανά για το 0-2! Ο Fabinho θέλησε να βρει τον Salah με μια μπαλιά, ο Gabriel δεν υπολογίσει σωστά, ο Mo πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Leno και στη συνέχεια στα δίχτυα! Ο Φαραώ είχε και στο 73ο λεπτό ευκαιρία για το 0-3, όμως αυτή τη φορά, ο Leno μπόρεσε να αποκρούσει το μονοκόμματο σουτ του. Η Liverpool πραγματοποίησε την δεύτερη της αλλαγή στο 78′ με τον Wijnaldum να αντικαθιστά τον Firmino και στο 82′ η ομάδαρα του Klopp βρήκε και τρίτο γκολ, και πάλι με τον Jota! Οι Reds εκμεταλλεύτηκαν το νέο λάθος του Gabriel, ο Salah θέλησε να δώσει στον Mane, εκείνος άφησε την μπάλα και ο Jota ήρθε με φόρα, για να γράψει το 0-3! Οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους στο 84ο λεπτό με την είσοδο του Rhys Williams αντί του Kabak, ενώ έχασαν μι ακόμη ευκαιρία στο 94′, όταν ο Salah έλαβε μια πάσα από τον Alisson (!), κατάφερε να ξεφύγει από τον Gabriel και να γυρίσει στον Mane, όμως ο τελευταίος δεν νίκησε τον Leno. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Arsenal: Leno, Chambers, Holding, Gabriel, Tierney (Cedric 45′), Partey, Ceballos (Elneny 58′), Odegaard, Pepe, Aubameyang (Martinelli 77′), Lacazette

Έμειναν στον πάγκο: Ryan, Mari, Bellerin, Nelson, Willian, Nketiah

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak (R.Williams 84′), Robertson (Jota 60′), Fabinho, Thiago, Milner, Salah, Mane, Firmino (Wijnaldum 78′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Τσιμίκας, Keita, Jones, Shaqiri, Oxlade-Chamberlain

Επόμενος αγώνας για την Liverpool το βράδυ της Τρίτης εναντίον της Real Madrid.

Επέστρεψε στα γκολ ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com