Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Emirates

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Emirates

Η Liverpool νίκησε εύκολα την Arsenal με 0-3 την Arsenal στο Emirates Stadium, με τον Jürgen Klopp να μένει σαφώς ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γερμανός αρχικά ρωτήθηκε για τον τρόπο παιχνιδιού των Gunners:

“ Δεν με εξέπληξε. Η απάντηση θα αφορά την απόδοση της ομάδας μου. Ήμασταν υπεύθυνοι στο παιχνίδι, κυρίαρχοι και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό ήταν η πίεση μας, η οποία ήταν εξαιρετική. ”

Για το τελικό αποτέλεσμα είπε:

“ Το τελικό αποτέλεσμα είναι το αποτέλεσμα μιας εμφάνισης, η οποία ήταν αρκετά καλή για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε αλλαγές που βοήθησαν επίσης και αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. ”

Για το σκόρερ δύο τερμάτων, Diogo Jota:

“ Δεν θέλω να πάρω τίποτα μακριά από τον Diogo. Βρίσκεται σε μια υπέροχη κατάσταση. Έπαιξε πάρα πολύ για την Πορτογαλία, δεν ασκώ κάποια κριτική σε εκείνους, όμως αγωνίστηκε σε πολύ έντονους αγώνες. “

“ Το ίδιο συνέβη και με τον Gini, ενώ ο Robbo παίζει κάθε δευτερόλεπτο. Λάβαμε λοιπόν αυτές τις αποφάσεις. ”

Για την κατάσταση της ομάδας:

“ Είμαστε σε καλή στιγμή και σε καλή κατάσταση, οπότε έχουμε ευκαιρίες. Θα μπορούσα να έχω παίξει με πέντε ή έξι άλλους παίκτες απόψε, όπως τους όπως τους Naby, Shaq, Curtis. ”

Για τον Trent και την ασίστ του:

“ Ήταν μια εξαιρετική σέντρα. Όταν κάποιος παίζει, όπως ο Trent απόψε, επικεντρωμένος στα σημαντικά πράγματα, μπορείς να παίξεις έτσι. Η σέντρα ήταν εξαιρετική, όμως έπρεπε και ο Jota να τελειώσει την φάση, κάτι που δεν ήταν εύκολο. ”

“ Η ξεκούραση βοήθησε στο 100% τον Trent. Σίγουρα αυτό που κάναμε στην προπόνηση τον βοήθησε. Όταν παίζεις 3 φορές μέσα σε 10 ημέρες, δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση. ” Είπε ο Klopp.

“ Μπορώ να καταλάβω ότι δημιούργησα μια ιστορία, είπα αυτό που είχα να πω για τη γνώμη μου, αλλά δεν επικρίνω τον Southgate ή δεν τον υποστηρίζω, σέβομαι τον ρόλο του. ”

“ Γνωρίζω όμως τον Trent καλύτερα από κάθε άλλον προπονητή και ξέρω πως είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, οπότε αυτό είναι καλό. Παίζει πάντοτε έτσι; Όχι, αλλά έχει την δυνατότητα να το κάνει. ”

Για την σημασία του διπλού πρόσθεσε:

“ Ήταν μια πολύ σημαντική δήλωση από εμάς. Πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο και δεν μπορούμε απλώς να μένουμε στα λόγια. Αν αμυνόμαστε έτσι όπως απόψε, είναι δύσκολο να διασπαστεί η άμυνα μας. ”

“ Στην περίπτωσή μας είναι ξεκάθαρο, όλα όσα συνέβησαν αυτή τη σεζόν μας έφεραν σε αυτήν τη θέση. Πρέπει να κερδίσουμε. ”

“ Δεν βρισκόμαστε στην τετράδα. Η Everton και η West Ham μπορούν να μας περάσουν, οπότε πρέπει να παλέψουμε. ”

Για το αμυντικό δίδυμο των Kabak και Phillips:

“ Έχουμε πολλά παιχνίδια και θα δούμε αν μπορούν να συνεχίσουν. Έχουν τρία clean sheets στη σειρά, υπέροχοι. Ήταν μια πραγματικά καλή αμυντική απόδοση. Ας ελπίσουμε ότι όλοι μπορούν να παραμείνουν σε φόρμα. ”

Αν η ομάδα κοίταξε τις απώλειες των Chelsea και Leicester:

“ Δεν κοιτάζουμε την Chelsea και την Leicester. Πρέπει να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια και οι άλλες ομάδες να χάσουν τα δικά τους. Έχουμε αρκετά παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαστε εντός μάχης και αυτό είναι καλό. ”

“ Σήμερα το συνολικό μας πακέτο ήταν πολύ καλό, πραγματικά καλό. ”

Σπουδαίο διπλό στο Emirates για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com