Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θέλει να επιστρέψει στη Betis το καλοκαίρι ο Adrian»

«Θέλει να επιστρέψει στη Betis το καλοκαίρι ο Adrian»

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του ενδεχομένου παραμονής του Adrian στη Liverpool μετά το καλοκαίρι, και οι φήμες για το μέλλον του ξεκίνησαν.

Το οπαδικό-δημοσιογραφικό site This is Anfield, στηριζόμενο στο ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας La Razon, αναφέρει ότι ο τρίτος -πλέον- τερματοφύλακας στην ιεραρχία επιλογών του Klopp έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην πατρίδα του το καλοκαίρι, και μάλιστα να αγωνιστεί ξανά για λογαριασμό της ομάδας στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, της Real Betis.

Ο keeper της ομάδας μας υπήρξε μέλος των ακαδημιών των Ανδαλουσιανών, και δεδομένου του ότι ο Claudio Bravo αποχωρεί από την ομάδα το καλοκαίρι, ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία για το νούμερο 13 των Reds να επαναπατριστεί μαζί με την οικογένειά του, και παράλληλα να διεκδικήσει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά.

Όχι πώς θα έχει απαραίτητα θέση βασικού εκεί, γιατί όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της La Razon, η Betis έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Γρανάδα για την απόκτηση του τερματοφύλακά της, Rui Silva, ο οποίος προορίζεται για βασικός.

Σε κάθε περίπτωση, ναι μεν ο Adrian San Miguel δεν αποτελούσε ποτέ βασική επιλογή του Klopp και έχει κάνει λάθη πού έχουν στοιχίσει στην ομάδα, ωστόσο είναι μία δημοφιλής φιγούρα στα αποδυτήρια και έχει σημαντική συμβολή στο θετικό κλίμα στις τάξεις των Reds.

O Adrian με τη φανέλα της Real Betis, τα...χρόνια της νιότης.
O Adrian με τη φανέλα του τερματοφύλακα της Real Betis, τα…χρόνια της νιότης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com