Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση την ποιότητα του Τσιμίκα»

Shaqiri: «Βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση την ποιότητα του Τσιμίκα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Xherdan Shaqiri για τον Κώστα Τσιμίκα σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως ο Έλληνας αμυντικός δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις την ποιότητα που διαθέτει.

Ο Ελβετός διεθνής ρωτήθηκε αν θεωρεί πως έχει πως προσαρμοστεί ο Κώστας:

“ Έχει προσαρμοστεί πολύ καλά. Είναι, πρώτα από όλα, ένας πολύ καλός χαρακτήρας και ένας πολύ ωραίος τύπος. ”

“ Είναι ένας χαρούμενος τύπος, χαμογελάει κάθε μέρα στην προπόνηση και αυτό είναι επίσης σημαντικό. Είναι ένας καλός μου φίλος. Προσπαθώ να τον βοηθώ, όποτε χρειάζεται βοήθεια. Είναι ένας αστείος τύπος. ”

“ Δεν έχει παίξει σε πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν, όμως βλέπουμε την ποιότητα που διαθέτει καθημερινά στην προπόνηση και πόσο σκληρά δουλεύει κάθε μέρα στο γυμναστήριο, μετά την προπόνηση. Θεωρώ πως αυτό, θα τον ανταμείψει σύντομα. ”

“ Ελπίζω να αποκτήσει ρυθμό όσο πιο γρήγορα γίνεται και να πάρει μερικά λεπτά, γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπορεί να γίνει πολύ, πολύ καλύτερος αν βελτιωθεί. Για αυτό ήρθε εδώ. ” Είπε ο Shaqiri.

“ Ανυπομονώ να γίνει ένας πολύ, πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο. ”

Για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας:

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Μου αρέσει πολύ. Έχουμε τα πάντα εδώ και αυτό είναι πολύ σημαντικό και πολύ επαγγελματικό για τους παίκτες και όλους τους υπόλοιπους που δουλεύουν εδώ. ”

“ Αυτή η ομάδα άξιζε ένα νέο προπονητικό, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαστε η πρώτη ομάδα που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, γιατί ίσως σε 100 χρόνια ο κόσμος μιλάει για την πρώτη ομάδα που βρέθηκε εδώ. ”

“ Είναι πολύ ωραίο, το λατρεύω για να είμαι ειλικρινής, να μπορώ να έρχομαι εδώ και να δουλεύω καθημερινά. Εννοείται πως το Melwood ήταν το Melwood και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας. ”

“ Η ζωή όμως προχωρά και τώρα έχουμε ένα νέο προπονητικό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μας, για να είμαστε επιτυχημένοι και εδώ.”

Έξι συμμετοχές για τον Κώστα Τσιμίκα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com