Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Wijnaldum συμφώνησε με την Barcelona»

«Ο Wijnaldum συμφώνησε με την Barcelona»

Το σίριαλ του Gini Wijnaldum συνεχίζεται, με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει ανανεώσει με την Liverpool και το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο Ολλανδός φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει στο Anfield, με τους Sunday Times να αναφέρουν σήμερα πως έχει συμφωνήσει με την Barcelona και έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο μαζί της.

Η προεδρία των Blaugrana άλλαξε πρόσφατα και ο Gini θα μπορούσε να γίνει η πρώτη μεταγραφή του Juan Laporta στην δεύτερη θητεία του ως πρόεδρος στον σύλλογο.

Οι Sunday Times και ο Duncan Castles δεν αποτελούν την πιο αξιόπιστη πηγή, όμως όσο περνάει ο καιρός και ο διεθνής μέσος δεν ανανεώνει με την Liverpool, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τον δούμε να παραμένει στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο ίδιος δήλωσε πως θα νιώσει «καταστραμμένος» αν δεν συνεχίσει να αγωνίζεται στους Reds, πριν τον επαναληπτικό με την RB Leipzig, ωστόσο τόνισε πως η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του, μόνο εύκολη δεν είναι.

Για τον Wijnaldum, όπως θα γνωρίζετε, είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι η Barcelona, καθώς ο παίκτης αρέσει πολύ στον Ronald Koeman, χωρίς όμως να καταφέρει να τον αποκτήσει.

Το επόμενο διάστημα θα γνωρίζουμε την οριστική απόφαση του Gini.

UPDATE: Η Barcelona διαψεύδει πως έχει συμφωνήσει με τον Ολλανδό, σύμφωνα με το Rac1 και τον Gerard Romero.

Ο Gini Wijnaldum δεν έχει ανανεώσει με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com