Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε ντεμπούτο με την St Patrick’s Athletic ο Jaros

Έκανε ντεμπούτο με την St Patrick’s Athletic ο Jaros

Ο Vitezslav Jaros παραχωρήθηκε δανεικός στην St Patrick’s Athletic στις αρχές του Φεβρουαρίου και το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την Ιρλανδική ομάδα.

Αποτελεί την πρώτη επιλογή του προπονητή, Stephen O’Donnell και είχε καλή απόδοση στους φιλικούς αγώνες με Wexford, Cobh Ramblers και UCD, καταφέρνοντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και στα τρία παιχνίδια.

Το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με την Shamrock Rovers, έχοντας μια εξαιρετική απόδοση.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, όμως στο δεύτερο μέρος ο 19χρονος χρειάστηκε να αποκρούσει με εκπληκτικό τρόπο τις προσπάθειες των Danny Mandroiu και Graham Burke.

Η ομάδα του άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Lopes στο 87ο λεπτό. Η Shamrock είχε όμως απάντηση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Greene, για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Τσέχος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, παρότι δεν κράτησε το μηδέν, με την ιστοσελίδα, ExtraTime να τον ανακηρύσσει ως πολυτιμότερο της αναμέτρησης.

Η σεζόν του Ιρλανδικού πρωταθλήματος θα κρατήσει μέχρι τον Νοέμβριο και η St’ Pat’s θα υποδεχθεί στις 27 του μηνός την Drogheda United.

Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για τον νεαρό τερματοφύλακα στο Δουβλίνο, τη στιγμή που εκείνος θέλει να αποκομίσει όσο περισσότερες εμπειρίες μπορεί.

Βασικός στην Ιρλανδία ο Jaros.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com