Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kuyt: «Ο Gerrard ήταν ο πιο πλήρης συμπαίκτης που είχα»

Kuyt: «Ο Gerrard ήταν ο πιο πλήρης συμπαίκτης που είχα»

Ο Dirk Kuyt αποθέωσε τον πρώην του συμπαίκτη στη Liverpool, Steven Gerrard και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί μαζί του, κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας.

Ο Ολλανδός αποθέωσε τον Captain Fantastic μιλώντας στη Mirror:

“ Ο Stevie ήταν ο καλύτερος όλων. Για τον απλό λόγο, του ότι ήταν ο πιο πλήρης συμπαίκτης που είχα. Μπορούσε να κάνει τα πάντα. Μπορούσε να σκοράρει, να αμυνθεί και να δώσει μια πάσα 50 μέτρων. ”

“ Ήταν ένας σούπερ σταρ σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Και τα έχω πει όλα αυτά, χωρίς καν να έχω αναφέρει την απίστευτη πειθαρχία του και το πάθος του για το άθλημα. ”

Για το όνειρο του να δουλέψουν μαζί ως προπονητές:

“ Είναι ένα από τα όνειρα μου να διαλέξω τον δρόμο του βοηθού προπονητή και να είμαι στο πλευρό του Stevie. ”

“ Ως παίκτης ήταν ένας πραγματικός ηγέτης και το ίδιο είναι και ως προπονητής. Νομίζω πως θα ήταν υπέροχο να αναλάβει την Liverpool ο Stevie. Είναι Liverpool από την κορυφή ως τα νύχια και πέρασε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα στο Anfield. ”

“ Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να βιώνει παρόμοια επίπεδα επιτυχίας ως προπονητής. Πάντα τα πήγαινα πολύ καλά μαζί του και είμαστε ακόμα σε επαφή. ”

“ Ο Steven είπε μερικά υπέροχα πράγματα για μένα τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε έναν ειδικό δεσμό.” Πρόσθεσε ο Kuyt.

“ Θα το ήθελα πολύ να γίνω ο βοηθός του, αν το ήθελε και εκείνος, θα μου άρεσε πολύ. Μπορώ να δω τον εαυτό μου να δουλεύει ως πρώτος προπονητής, όμως πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις.”

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Liverpool ο Gerrard:

“ Θα ήταν η πιο υπέροχη στιγμή, όταν ο Steven πάρει την δουλειά και μπορούμε και επίσημα να τον αποκαλέσουμε, προπονητή της Liverpool. Θα κάνει μια εξαιρετική δουλειά, όπως κάνει και στη Liverpool. Θα τα κάνει όλα βήμα, βήμα. ”

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την επιστροφή του Gerrard στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com