Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απόδραση με Jota από το Molineux!

Απόδραση με Jota από το Molineux!

Σπουδαίο διπλό και επιστροφή στις εγχώριες νίκες για την Liverpool! Οι Reds πέρασαν με 0-1 από το Molineux, κερδίζοντας την Wolves και ανέβηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Σκόρερ για τους Reds ο Diogo Jota, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Α’ Ημίχρονο: Με συνταγή Βουδαπέστης ξεκίνησαν στο Molineux οι Reds, καθώς παρατάχθηκαν με την ίδια ακριβώς σύνθεση κόντρα στη Wolves. Στους γηπεδούχους άνηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με τον Semedo στο 5′ να αδειάζει τον Kabak να σουτάρει με το αριστερό πάνω στον Alisson, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει. Οι Reds θα μπορούσαν να ανοίξουν στο σκορ στο 14ο λεπτό, όταν ο Mane, μετά από εξαιρετική πάσα του Thiago, πέρασε και τον Patricio, όμως δεν σούταρε ποτέ. Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε η Liverpool και στο 38′, όταν ο Trent βρήκε με την σέντρα του τον Mane, όμως η δική του κεφαλιά κατέληξε λίγο έξω από την εστία του Patricio. Το μακρινό φάουλ του Neves στο 43′ μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Alisson, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ δύο λεπτά αργότερα, όταν βρέθηκε σε πολύ καλή θέση εντός περιοχής, αλλά δεν ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την φάση. Η ομάδα του Klopp δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο πρώτο μέρος και ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο Salah συνεργάστηκε υπέροχα με τον Mane, εκείνος βρήκε τον Jota, για να νικήσει ο Πορτογάλος με δυνατό αριστερό σουτ τον keeper των Λύκων, γράφοντας το 0-1 πριν την εκπνοή του ημιχρόνου!

Β’ Ημίχρονο: Με άστοχη κεφαλιά του Coady στο 49′ ξεκίνησε η επανάληψη, ενώ το μακρινό πλασέ του Salah ένα λεπτό αργότερα έφυγε αρκετά ψηλά. Στο 67ο λεπτό, ο Jürgen Klopp πραγματοποίησε τις δύο πρώτες αλλαγές στο ματς, με τους Keita και Milner να αντικαθιστούν τους Thiago και Wijnaldum. Ο Alisson μπλόκαρε σταθερά και το εκτός περιοχής σουτ του Adama Traore στο 73′, όπως έκανε και στο 79′ με την κεφαλιά του Silva, ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πράξει και ο Patricio μα πλασέ του Mane. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στα επόμενα δύο λεπτά για την Liverpool, αρχικά με σουτ από πλάγια θέση του Salah και στη συνέχεια με την τελευταία τελική του Jota στο παιχνίδι, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Patricio. Ο Πορτογάλος έδωσε την θέση του στον Oxlade-Chamberlain, αμέσως μετά την ευκαιρία του. Ο Ox μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και μάλιστα έδωσε την τελική πάσα στον Salah, για να σκοράρει ο Αιγύπτιος στο 86′, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ. Δυστυχώς όμως στη φάση αυτή, ο Rui Patricio τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, μετά από σύγκρουση με τον Coady, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για 15 λεπτά, μέχρι να περάσει εκτός ο Πορτογάλος και να αντικασταθεί από τον Ruddy. Μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού, ο Salah έχασε άλλη μια ευκαιρία, όταν το πλασέ του έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των Λύκων, με τους γηπεδούχους να έχουν την στιγμή τους στο 105′ με κεφαλιά του Silva, όμως ο Alisson βρέθηκε στη σωστή θέση και μπλόκαρε δίχως πρόβλημα. Η Wolves πίεσε στο τελευταίο λεπτό για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε αυτή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Wolves: Patricio (Ruddy 90′), Boly, Coady, Saiss, Semedo (Gibbs-White 84′), Neves (Dendoncker 76′), Moutinho, Jonny, Traore, Neto, Willian J (F.Silva 70′)

Liverpool: Alisson, Trent, Phillips, Kabak, Robertson, Fabinho, Thiago (Keita 67′), Wijnaldum (Milner 67′), Salah, Mane, Jota (Oxlade-Chamberlain 81′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, R. Williams, N. Williams, Τσιμίκας, Shaqiri, Jones

Επόμενος αγώνας για τους Reds στις 4 Απριλίου εναντίον της Arsenal στο Emirates Stadium.

Οι Reds έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com