Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/3/1997 Επιπόλαιο «Χ» με Nottingham Forest (vid)

Σαν σήμερα: 15/3/1997 Επιπόλαιο «Χ» με Nottingham Forest (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα έρθουν ισόπαλοι με την Nottingham Forest στο City Ground για το πρωτάθλημα, σπαταλώντας την ευκαιρία να πλησιάσουν κι άλλο την κορυφή.

Οι Κόκκινοι 5 μέρες νωρίτερα μπορεί να έσωσαν τους 3 βαθμούς της νίκης στο τέλος της συνάντησης με την Newcastle Utd (τελικό 4-3), αλλά ο τρόπος φαίνεται να μην τους έγινε μάθημα (είχαν προηγηθεί με 3-0 και ισοφαρίστηκαν σε 3-3).

Έτσι πήγαν στο City Ground και έπρεπε να παίζουν προσεκτικά για τη νίκη, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της Manchester Utd, ώστε να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή.

Οι Reds προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με τον «God» Robbie Fowler από ασίστ του Jason McAteer και όλα έδειχναν ότι ήταν σε καλό δρόμο. Όμως στο 30′ ένα (ακόμα) λάθος του David James, έδωσε την ευκαιρία στον Ian Woan των γηπεδούχων να ισοφαρίσει, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της συνάντησης.

Έτσι οι Κόκκινοι θα μείνουν σε απόσταση 3 βαθμών από την πρωτοπόρο Manchester Utd και με τους ίδιους βαθμούς να έχει η Arsenal, αλλά 1 παιχνίδι περισσότερο για τους Gunners.

Με τους γηπεδούχους αγωνίσθηκε και ο παλιός άσσος των Reds, Dean Saunders. Το παιχνίδι στο City Ground παρακολούθησαν 29.181 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο R. Dilkes.

Στο 12′:14″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 15/3/1997 Επιπόλαιο «Χ» με Nottingham Forest
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com