Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Περιμένει πρόταση της Liverpool για Dybala η Juventus»

«Περιμένει πρόταση της Liverpool για Dybala η Juventus»

Η δεύτερη μεταγραφική «είδηση» της ημέρας, μετά τις φήμες για το μέλλον των Alex Oxlade-Chamberlain και Divock Origi, αφορά στον Paulo Dybala.

Ο ποδοσφαιριστής της Juventus, εκτός δράσης αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμού στο γόνατο, φαίνεται να μην αποτελεί την πρώτη επιλογή του Andrea Pirlo για τη θέση του βασικού winger, αν κρίνουμε από τον συνολικό χρόνο συμμετοχής του πριν τον τραυματισμό, σε σύγκριση και με προηγούμενες σεζόν.

Πρόκειται για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας λήγει το 2022, και σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ του Εl Gol Digital, η Liverpool αναμένεται να απευθυνθεί επίσημα στη διοίκησή τους το καλοκαίρι.

Το site Todo Fichajes ήρθε να υπερθεματίσει στο προηγούμενο ρεπορτάζ, αναφέροντας ότι οι Reds θα ασχοληθούν σοβαρά με την υπόθεση του Αργεντινού στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Το συνολικό εκτιμώμενο ποσό (transfer fee) πού θα απαιτήσει η Juve σε τυχόν επίσημες προτάσεις για τον Dybala φέρεται να ανέρχεται γύρω στις 60.000.000 λίρες, ένα ποσό πού δύσκολα θα δοθεί από κάποιο club, δεδομένου ότι ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα να αποδεσμευτεί ως ελεύθερος το 2022.

O Paulo Dybala με τη φανέλα της Juventus.
O Paulo Dybala με τη φανέλα της Juventus.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com