Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phillips: «Οι απαιτήσεις στη Liverpool είναι πολύ υψηλές»

Phillips: «Οι απαιτήσεις στη Liverpool είναι πολύ υψηλές»

Ο Nat Phillips βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου από την Liverpool κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αφού δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Jürgen Klopp, ωστόσο η συμφωνία με την Swansea δεν έγινε ποτέ και ο στόπερ έμεινε στο Anfield και πήρε ευκαιρίες, μετά τους τραυματισμούς των Virgil van Dijk, Joe Gomez και Joel Matip.

Ο πρώην παίκτης της Bolton έχει ήδη πραγματοποιήσει 9 συμμετοχές στη φετινή Premier League και στόχος του είναι να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, ώστε να κερδίσει μια θέση στο Κόκκινο ρόστερ.

Ο Nat μίλησε για τις φετινές ευκαιρίες που του έχουν δοθεί:

“ Είναι μια απίστευτη εμπειρία. Θέλω να συνεχίσω να βιώνω τέτοιες στιγμές. Φυσικά όμως, για να μπορέσω να το κάνω αυτό, θα πρέπει να βρίσκομαι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. ”

“ Θα είναι στενάχωρο για εμένα, αν έχω ήδη φτάσει το peak της καριέρας μου. Αυτό θα ήταν κρίμα. ”

“ Δεν είναι όμως κάτι που πρέπει να το σκέφτομαι πολύ. Η σκέψη μου βασίζεται στο να παίρνω τα πράγματα μέρα προς μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι και να προσπαθώ να βελτιώνομαι. Αν το κάνεις αυτό, θα ανταμειφτείς. ” Είπε ο Phillips.

“ Οι ευκαιρίες που πήρα στην Premier League τον τελευταίο χρόνο, αποτελούσαν μια φιλοδοξία μου. Μου ζητήθηκε να παίξω και στο Champions League νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Δεν έχουν πολλοί παίκτες την ευκαιρία να βιώσουν αυτή την εμπειρία και είναι μια ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτείς. ”

“ Δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια στην Premier League, μπορώ να τα μετρήσω στα δάχτυλα των δύο χεριών. Δεν θα έλεγα πως το έχω κερδίσει από μόνος μου αυτό. Οι συνθήκες το έκαναν αυτό, όμως έχω πολλά ακόμη να κάνω, για το καταφέρω. ”

“ Οι φιλοδοξίες μου πάντα αλλάζουν. Αν με ρωτούσατε στην αρχή της σεζόν, αν πίστευα πως είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ στην Premier League, θα έλεγα ναι. Δεν ήμουν όμως σίγουρος, αν ήμουν έτοιμος για την Liverpool. ”

“ Οι απαιτήσεις στη Liverpool είναι πολύ υψηλές. Πάντα ένιωθα, πως θα μπορούσα να παίξω στην Premier League και να κάνω την δουλειά. Έτσι το προσέγγισα και έτσι θα συνεχίσω. Δεν κοιτάζω όμως πολύ μακριά. ”

“ Θέλω να δουλέψω, να βελτιωθώ και να φτάσω εκεί που θέλω. ”

Για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος από την Liverpool:

“ Όταν τα παιδιά κέρδισαν και τυπικά το πρωτάθλημα, βρισκόμουν στην Γερμανία. Οδήγησα από το σπίτι μέχρι το προπονητικό κέντρο της Stuttgart, με το YNWA να ακούγεται από το αμάξι. Ο Philipp Klement ήταν οπαδός της Manchester City, οπότε ήθελα να βεβαιωθώ πως θα μάθει τι είχε συμβεί! ” Είπε ο Phillips στην Daily Mail.

“ Είδα πόσα πολλά σήμαινε για τα παιδιά. Ζήλεψα που βίωσαν εκείνη τη στιγμή. Θέλω να νιώσω κάτι τέτοιο μια μέρα. ”

Ο Nat Phillips εντυπωσίασε με την απόδοση του στη Βουδαπέστη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com