Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Η Liverpool πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή»

Shaqiri: «Η Liverpool πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή»

Ο Xherdan Shaqiri παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports ενόψει του Δευτεριάτικου αγώνα με την Wolves και αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν, στην απουσία του κόσμου, στους στόχους της ομάδας και στη δική του απόδοση.

Για το μέγεθος του συλλόγου ανέφερε:

“ Εδώ, τα πάντα είναι μεγαλύτερα. Ο απέξω κόσμος μιλάει πολύ περισσότερο για εμάς. Αυτός ο σύλλογος είναι τόσο μεγάλος που κάνει τον κόσμο δεξιά και αριστερά να μιλάει για εκείνον. Αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να ανταπεξέλθεις σε αυτό, γιατί έχουμε επίσης και μια σπουδαία ομάδα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω της και τα κάτω της. ”

“ Είμαστε όλοι άνθρωποι και πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. ”

Για την απουσία του κόσμου από το Anfield:

“ Όλοι γνωρίζουν πως είναι οι οπαδοί μας και τι βοήθεια μας προσφέρουν. Όλοι γνωρίζουν σε πόσα παιχνίδια καταφέραμε να επιστρέψουμε, αν και μείναμε πίσω στο σκορ. Νομίζω πως είναι πολλά και υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Φυσικά, μας λείπουν πολύ. ”

“ Για τις μικρότερες ομάδες, είναι πιο εύκολο να έρχονται στο Anfield χωρίς κόσμο. Δεν υπάρχει η πίεση. Αυτό μπορείτε να το δείτε με πολλούς τρόπους και σε πολλά παιχνίδια. Οι μικρότερες ομάδες έχουν την ευκαιρία τους. ”

“ Εννοείται όμως, πως οι εμφανίσεις μας τους τελευταίους μήνες δεν είναι καλές. ”

Για τη δική του απόδοση:

“ Είναι σημαντικό να παραμείνω δυνατός ψυχικά και αυτό είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία. Μένω συγκεντρωμένος στον αγώνα, ακόμη και όταν εκείνος δεν πηγαίνει καλά. ”

“ Όταν έρχεται η στιγμή μου, είναι έτοιμος. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να παίρνει ρίσκα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό προσπαθώ να δίνω στον προπονητή. ”

Ποιο θεωρεί το καλύτερο γκολ που έχει σκοράρει με τη φανέλα της Liverpool:

“ Δεν μπορώ να ξεχάσω ποτέ τα δύο μου γκολ κόντρα στην Manchester United και αυτό εναντίον της Everton. Τα γκολ στο Derby θα είναι πάντα μέρος των αναμνήσεων μου. Όμως, αν πρέπει να διαλέξω ένα, θα διάλεγα το πρώτο μου κόντρα στην United στο φιλικό (2018). ” Είπε ο Shaqiri.

“ Δεν ήταν το πιο σημαντικό, αλλά το πιο όμορφο. ”

Για τους στόχους της ομάδας και τον αγώνα του Molineux:

“ Απομένουν πολλά παιχνίδια και έχουμε πολλά πράγματα να καταφέρουμε. ”

“ Τώρα έχουμε καλύτερη ψυχολογία, μετά τον αγώνα με την Leipzig και την νίκη που κάναμε. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει, ειδικότερα στο παιχνίδι αυτό πριν την διακοπή. Αν πάρουμε τους τρεις πόντους και στη συνέχεια πάμε στην εθνική, αυτό θα είναι καλό. ”

“ Προσπαθούμε. Πρέπει να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας και όταν το κάνουμε, είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ξανά επιτυχίες. Πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να δουλεύουμε σκληρά. ”

“ Αυτός ο σύλλογος πρέπει να είναι επιτυχημένος. Πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή. ”

Jürgen Klopp και Xherdan Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com