Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Τσιμίκας δεν έχει πείσει τον Klopp στις προπονήσεις»

«Ο Τσιμίκας δεν έχει πείσει τον Klopp στις προπονήσεις»

Η πρώτη σεζόν του Κώστα Τσιμίκα στην Liverpool δεν κυλάει ιδανικά, αφού ο αμυντικός έχει καταγράψει μόνο μια συμμετοχή στην Premier League και αυτή μόλις για λίγα λεπτά στην εντός έδρας ήττα με 1-4 από την Manchester City.

Ο Έλληνας αμυντικός αποκτήθηκε τον Αύγουστο από τον Ολυμπιακό, για να δώσει ανάσες στον βασικό αριστερό οπισθοφύλακα της ομάδας, Andy Robertson και παράλληλα για να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η καριερα του διεθνή ποδοσφαιριστή στους Reds ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν της Premier League βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ μετά την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τους Reds, τραυματίστηκε και έμεινε εκτός δράσης για περίπου 1.5 μήνα.

Ξεκίνησε βασικός στους αγώνες του Champions League με Atalanta και Midtjylland, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε κανένα από τα δύο και μάλιστα στο δεύτερο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης ξανά για ένα μεγάλο διάστημα.

Μέχρι στιγμής, ο Κώστας έχει βρεθεί στην αποστολή των Reds σε 21 από τα 41 παιχνίδια και έχει περάσει ως αλλαγή σε τρία εξ’ αυτών, ενώ σε άλλα τρία έχει ξεκινήσει βασικός.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, The Athletic UK, ο Τσιμίκας δεν έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να πείσει τον Jürgen Klopp στις προπονήσεις και να του αποδείξει, πως έχει προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού και στις απαιτήσεις της ομάδας.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με τον Andy Robertson, με τον Σκωτσέζο να χρειάζεται μισή σεζόν μέχρι να προσαρμοστεί και να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Jürgen Klopp τόνισε στη συνέντευξη τύπου του Σαββάτου, πως είναι λογικό οι νέοι παίκτες και ειδικότερα οι αμυντικοί, να χρειάζονται επιπλέον χρόνο προσαρμογής, όταν ρωτήθηκε για τον Ben Davies.

Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως η φετινή Liverpool έχει αντιμετωπίσει αμέτρητα προβλήματα τραυματισμών στους κεντρικούς της αμυντικούς, οι οποίοι έχουν ως συνέπεια τις συνεχόμενες αλλαγές στη θέση των στόπερ, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αλλαγή και των ακραίων back.

Δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com