Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pedro Neto: «Θα προτιμούσα να παίξω εναντίον van Dijk και Matip»

Pedro Neto: «Θα προτιμούσα να παίξω εναντίον van Dijk και Matip»

Ο Pedro Neto είναι μία από τις απειλές πού θα κληθεί να εξουδετερώσει η Liverpool απόψε στο Molineux, ειδικά ελλείψει Raul Jimenez και Podence.

Οι δύο απόντες της επιθετικής γραμμής της Wolves, πόσω μάλλον αν προσθέσουμε και την απώλεια του Diogo Jota το καλοκαίρι, έχουν ωθήσει ακόμα περισσότερο τη «μονιμοποίηση» στην 11αδα του Nuno Espirito Santo παικτών όπως ο Neto και ο Αdama Traore.

Ο εκ των πολλών Πορτογάλων των Λύκων παραχώρησε δηλώσεις για την αποψινή αναμέτρηση, δηλώνοντας καθόλου ανακουφισμένος από τον αποδεκατισμό της άμυνας της Liverpool, καθώς αυτό του στερεί τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τους καλύτερους και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Για να δούμε τις δηλώσεις του winger στο site της ομάδας του Wolverhampton:

«Οφείλω να είμαι ειλικρινής. Θα προτιμούσα να παίξω εναντίο του van Dijk ή του Matip, γιατί μού αρέσει να δοκιμάζω τον εαυτό μου κόντρα στους καλύτερους, ώστε να μπορώ να βελτιώνω το παιχνίδι μου.»

«Το καλύτερο πού μπορούμε να κάνουμε στο ποδόσφαιρο για να μάθουμε, είναι να παίξουμε με τους καλύτερους.»

Για το γεγονός ότι φορτώθηκε ένα αρκετά μεγάλο βάρος στην πλάτη του μετά τη φυγή του Jota, και πλέον σπάνια τον βλέπουμε στον πάγκο, είπε:

«Δε θα έλεγα ότι είχε να κάνει με το ότι ο Diogo πήγε στη Liverpool.»

«Ακόμα και όταν δεν έπαιζα πολύ και ο Diogo ήταν βασικός, ακόμα και αν έπαιζα 25 λεπτά, έπρεπε να είμαι σκληρός με τον εαυτό μου, γιατί πάντα ήθελα να σκοράρω ή να δίνω ασίστ.»

Τέλος, είπε δύο λόγια και για το αποψινό παιχνίδι:

«Δουλεύουμε σκληρά και βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, καθώς είμαστε πλήρως εστιασμένοι στη Liverpool.»

«Τα παιχνίδια εναντίον της Liverpool είναι πάντα δύσκολα γιατί πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, όμως πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, ώστε να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα και να δείξουμε το παιχνίδι μας.»

O winger της Wolves, Pedro Neto.
O winger της Wolves, Pedro Neto.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com