Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nuno: «Το ταλέντο και τα επιτεύγματα της Liverpool είναι εκπληκτικά»

Nuno: «Το ταλέντο και τα επιτεύγματα της Liverpool είναι εκπληκτικά»

Jurgen Klopp και Nuno Espirito Santo στο παιχνίδι της Liverpool στο Molineux τον Δεκέμβρη του 2018.

Την ποιότητα της Liverpool του Jurgen Klopp εκθείασε για ακόμα μία φορά ο Nuno Espirito Santo, στη συνέντευξη τύπου του παιχνιδιού της Δευτέρας.

Η ομάδα του Πορτογάλου υποδέχεται στους Reds στο Molineux στα πλαίσια του τελευταίου παιχνιδιού της 29ης αγωνιστικής της Premier League, έχοντας χάσει καθαρά με 4-0 στο Anfield στον πρώτο γύρο.

Ο manager των Λύκων αναφέρθηκε και σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο, όπως επίσης και στις προκλήσεις πού καλείται να διαχειριστεί η ομάδα του αύριο, ενώ μίλησε και για μία παράπλευρη επίπτωση του κορωνοϊού στους προπονητές των αγγλικών πρωταθλημάτων, η οποία αφορά στην αδυναμία τους να ξοδέψουν λίγο χρόνο με τους συναδέλφους τους μετά τα παιχνίδια.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, η απάντηση του Espirito Santo για το ποια είναι η σχέση του με τον Klopp, και συγκεκριμένα το αν είναι καλοί φίλοι, ήταν η εξής:

«Νομίζω ότι και οι δύο μας ευχόμαστε να είχαμε περισσότερο χρόνο ώστε να γίνουμε φίλοι. Το χτίσιμο μίας φιλίας παίρνει χρόνο, και χρειάζεται να περνάτε χρόνο μαζί.»

«Τώρα δεν έχουμε ούτε αυτή την ευχαρίστηση, να βρεθούμε στα γραφεία μας και να μοιραστούμε μία μπύρα ή ένα κρασί, κάτι πού απολαμβάνουμε πάρα πολύ. Είναι δυσκολότερο (να συμβεί κάτι τέτοιο αυτή την εποχή)

«Είναι κάτι στο οποίο δεν ήμουν συνηθισμένος όταν έφτασα στην Αγγλία, μέχρι πού ξαφνικά προσκαλούμουν από τους προπονητές της Championship στα γραφεία τους, και άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό ήταν.»

«Είναι κάτι πού στερούμαστε τώρα, γιατί μετά από ένα καλό ή κακό παιχνίδι, μία νίκη, ισοπαλία ή ήττα, το να μπορείς να καθίσεις με ωραίο τρόπο και να μοιραστείς τις σκέψεις σου είναι κάτι πού δεν έχει τιμή, είναι ένα μάθημα ζωής.»

Εν συνεχεία ο Nuno «κατέθεσε» την άποψή του για την αυριανή αντίπαλο της Wolves, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Δεκέμβρη:

«Η ποιότητα, το ταλέντο και τα επιτεύγματα του club και του Jurgen είναι εκπληκτικά, και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα πού έχει μία φανταστική προσέγγιση και ιδέα για το παιχνίδι.»

«Όχι μόνο οι ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά ο καθένας μας στη ζωή, έχει καλές και κακές περιόδους (ups and downs). Tο σημαντικό είναι το πώς αντιδράς, και το να περνάς μέσα από όλο αυτό. Έχω τεράστιο θαυμασμό για τη Liverpool.»

«(η ήττα στο Anfield) Δε με δίδαξε τίποτα. Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος ήταν καλύτερος από μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.»

«Τα μαθήματα πού παίρνουμε είναι από όλους τους αντιπάλους, και όχι από τα ματς πού δίνουμε. Το παιχνίδι στο Anfield έγινε πριν από πολύ, πολύ καιρό, και από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά και για τις δύο ομάδες. (το παιχνίδι της Δευτέρας) Είναι ένα νέο παιχνίδι και μία πρόκληση.»

O Nuno Espirito Santo με τον πρώην παίκτη του, Diogo Jota, μετά τη λήξη του αγώνα στο Anfield.
O Nuno Espirito Santo με τον πρώην παίκτη του, Diogo Jota, μετά τη λήξη του αγώνα στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com