Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Γιατί να μην κερδίσουμε το Champions League;»

Klopp: «Γιατί να μην κερδίσουμε το Champions League;»

Ένα όνειρο θα ήταν η κατάκτηση του φετινού Uefa Champions League από την Liverpool, όπως είπε ο Jürgen Klopp, όταν του έγινε η σχετική ερώτηση στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Wolves.

Το Champions League είναι ο μοναδικός τίτλος που μπορούν να κατακτήσουν φέτος οι Reds και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, για να τα καταφέρουν.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν μπορεί να τα καταφέρει η ομάδα:

“ Θα ήταν ένα όνειρο ε; Γιατί όχι; Δεν είναι όμως η στιγμή, για να καθίσουμε εδώ και να πούμε πως μπορεί να καταλήξει αυτό το παραμύθι. ”

“ Αυτά που σκεφτόμαστε, αυτά που ευχόμαστε και αυτά που ονειρευόμαστε είναι όλα εντελώς διαφορετικά, όμως αυτή τη στιγμή το μοναδικό που μας απασχολεί, είναι να προετοιμαστούμε για την Wolves. ”

“ Θα μας βοηθούσε αν χρησιμοποιούσαμε τα θετικά του τελευταίου αγώνα. Ναι, είμαστε στους 8, όμως πάντα στην ιστορία οι 8 ήταν δύσκολοι. ”

“ Δεν είμαι 100% ποιοι είναι οι υπόλοιποι 7 ή ποιοι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, όμως δεν θα υπάρχουν εύκολοι αγώνες. ”

“ Θα μπορέσουμε σε αυτά τα παιχνίδια να ανταγωνιστούμε πραγματικά τους αντιπάλους μας; Ναι, σίγουρα αυτό είναι το πλάνο μας, αλλά όχι για σήμερα, σε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. ”

“ Θα προσπαθήσουμε να τις χρησιμοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. ”

Η Liverpool νίκησε και στους δύο αγώνες της Βουδαπέστης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com