Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα μου ήταν δύσκολο να απορρίψω την Liverpool»

«Θα μου ήταν δύσκολο να απορρίψω την Liverpool»

Ο επιθετικός της VfB Stuttgart, Sasa Kalajdzic δήλωσε πως αισθάνεται σαν στο σπίτι του στη Γερμανική ομάδα και πως θα μπορούσε να αποχωρήσει μόνο για λογαριασμό της Liverpool, την οποία και υποστηρίζει, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Ο πανύψηλος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στη φετινή Bundesliga, καθώς έχει σκοράρει 13 γκολ σε 26 εμφανίσεις, εκ των οποίων τα 7 ήρθαν στις τελευταίες του 7 συμμετοχές.

Στο παρελθόν το όνομα του είχε συνδεθεί με την West Ham, όμως δηλώνει χαρούμενος στην τρέχουσα ομάδα του και αν κρίνουμε από τα όσα ανέφερε, μάλλον θα του ήταν δύσκολο να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα του Νησιού.

Ο Αυστριακός σχετικά με το μέλλον του δήλωσε:

“ Νιώθω απολύτως σαν στο σπίτι μου στην VfB, όμως θα μου ήταν πολύ δύσκολο να απορρίψω μια πρόταση της Liverpool. Θα ήταν μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. ”

“ Αυτός ο σύλλογος είναι απλά ξεχωριστός για εμένα. Όταν ήμουν παιδί, είδα τον τελικό του Champions League το 2005, όταν η Liverpool επέστρεψε από το 0-3 και πήρε την νίκη κόντρα στη Milan. ”

“ Την τελευταία φορά που επισκέφθηκα το Liverpool για παιχνίδι με τον αδερφό μου, έκανα δώρα στον εαυτό μου: αγόρασα ένα κασκόλ, μια φανέλα, ένα καπέλο και μια κούπα. ”

Τρελαμένος με την Liverpool είναι ο Sasa Kalajdzic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com