Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Kelleher

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Kelleher

Έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις, είναι ο τερματοφύλακας των Reds, Caoimhin Kelleher, έχοντας μείνει εκτός δράσης τον τελευταίο 1.5 μήνα με πρόβλημα στο στομάχι.

Ο διεθνής keeper αγωνίστηκε βασικός στην ήττα από την Brighton, όμως έκτοτε δεν έχει καταφέρει να βρεθεί σε αποστολή της ομάδας, αφού αντιμετώπιζε στομαχικές ενοχλήσεις.

Η απουσία του 22χρονου, έδωσε την ευκαιρία στους Jakub Ojrzynski, Liam Hughes και Harvey Davies να αποτελέσουν μέρος της Κόκκινης αποστολές σε αγώνες του Uefa Champions League.

Ο Kelleher αναμένεται να προπονηθεί κανονικά σήμερα, με τον προπονητή της εθνικής Ιρλανδίας, Stephen Kenny να ελπίζει πως θα τον έχει στη διάθεση τους για τις αναμετρήσεις αυτού του μήνα με Σερβία, Λουξεμβούργο και Κατάρ.

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του τερματοφύλακα των Reds, ο Kenny είπε:

“ Ο Caoimhin είναι επίσης τραυματίας αυτή τη στιγμή (μαζί με τον Darren Randolph). Αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. ”

“ Αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις το Σαββατοκύριακο. Θα δούμε πως θα πάει και ελπίζουμε να είναι ΟΚ, γιατί διαθέτει πολλές ικανότητες. ”

“ Έχει παίξει πέντε αγώνες με την Liverpool και έχει δείξει την κλάση του σε όλες. ” Ολοκλήρωσε ο Kenny.

Ο Kelleher αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στα παιχνίδια της εθνικής Ιρλανδίας, αν κριθεί απόλυτα έτοιμος.

Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει ο Kelleher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com