Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έχει ατονίσει το ενδιαφέρον της Barcelona για Wijnaldum»

«Έχει ατονίσει το ενδιαφέρον της Barcelona για Wijnaldum»

Το ενδιαφέρον της Barcelona για τον Gini Wijnaldum έχει πλέον ατονίσει, όπως αναφέρουν τα τελευταία Καταλανικά δημοσιεύματα.

Ο έμπειρος μέσος αγωνίζεται ακατάπαυστα την φετινή σεζόν και αποτελεί μια μονίμως αξιόπιστη λύση για τον Jürgen Klopp, ενώ σημαντικό είναι πως έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τους τραυματισμούς, σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας.

Δεν έχει όμως, μέχρι και σήμερα, ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να δηλώνει πριν τον επαναληπτικό με την RB Leipzig, πως θα νιώσει «καταστραμμένος» αν δεν συνεχίσει να αγωνίζεται με την Famous Red Shirt.

Σύμφωνα με την Sport, το ενδιαφέρον των Blaugrana για τον Gini έχει ατονίσει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό και θεωρείται πλέον πολύ δύσκολο να κινηθούν, για να τον κάνουν δικό τους, ειδικότερα μετά την προώθηση του Ilaix Moriba στην πρώτη ομάδα.

Ο 18χρονος μέσος έχει ξεκινήσει ιδανικά την καριέρα του στην πρώτη ομάδα της Barcelona, έχοντας ήδη προλάβει να σκοράρει ένα γκολ και να μοιράσει δύο ασίστ σε τρεις αγώνες της La Liga.

Ο Ronald Koeman, όπως αναφέρει η Sport, βλέπει στο πρόσωπο του Moriba πολλά στοιχεία, τα οποία έψαχνε και θεωρεί πως η προσθήκη του Wijnaldum, το μόνο που θα κάνει, θα είναι να καθυστερήσει την ανάπτυξη του νεαρού.

Όσο για τον Gini, προτεραιότητα του είναι πλέον η ανανέωση της συνεργασίας του με την Liverpool, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

Προς παραμονή ο Gini Wijnaldum;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com