Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Nat Phillips

Δεν λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Nat Phillips

Η Liverpool χθες το βράδυ στη Βουδαπέστη επικράτησε ξανά με 2-0 επί της RB Leipzig, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της. Με τον Nat Phillips να έχει μεγάλη συμβολή σε αυτό το επίτευγμα των Reds, κερδίζοντας μάλιστα όλες τις εναέριες μονομαχίες.

Ο στόπερ είχε ξανά πολύ καλή και σταθερή απόδοση, αποδεικνύοντας στον Jürgen Klopp πως μπορεί να βασιστεί πάνω του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 23χρονος στην Puskas Arena πραγματοποίησε την 10η του φετινή συμμετοχή με την Κόκκινη φανέλα και την δεύτερη διαδοχική, αφού είχε ξεκινήσει και στον Κυριακάτικο αγώνα εναντίον της Fulham.

Αυτό που δεν ήταν ξεκάθαρο μέχρι σήμερα, ήταν αν το συμβόλαιο του Άγγλου αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Transfermarkt ή όχι

Την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, ήρθε να δώσει σήμερα το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, Murdock Sports Group μέσω Instagram, ξεκαθαρίζοντας σε απάντηση προς φίλο της ομάδας, πως το συμβόλαιο του Nat δεν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Reds είχαν ανανεώσει το συμβόλαιο του Phillips, πριν εκείνος πάει δανεικός στην Stuttgart το καλοκαίρι του 2019.

Τα μοναδικά δύο συμβόλαια παικτών πρώτης ομάδας που λήγουν το καλοκαίρι, είναι εκείνα των Adrian και Gini Wijnaldum.

Ο Nat Phillips εντυπωσίασε με την απόδοση του στη Βουδαπέστη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com