Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «H παρουσία του Fabinho στο κέντρο με απελευθέρωσε λίγο!»

Thiago: «H παρουσία του Fabinho στο κέντρο με απελευθέρωσε λίγο!»

Ο Thiago Alcantara και ο Fabinho έδειξαν το καλύτερό τους πρόσωπο στο χθεσινό παιχνίδι, παίζοντας στις θέσεις πού μάλλον τους ταιριάζουν περισσότερο.

Ο μεν Βραζιλιάνος επανήλθε στη θέση πού έχει συνηθίσει περισσότερο να αγωνίζεται, αυτή του αμυντικού χαφ, ο δε Ισπανός επωφελήθηκε από την επάνοδο του Fab στον ρόλο του «6», παίζοντας πιο μπροστά και εκδηλώνοντας περισσότερο τις τρομερές δημιουργικές του ικανότητες.

Ο Thiago μετά την πρόκριση της Liverpool στους «8» μίλησε τόσο στο site των Reds όσο και στο TNT Sports Brazil, κάνοντας μία προσωπική κριτική, και δίνοντας μία εικόνα για τα συναισθήματα των μελών της ομάδας μετά το χθεσινό αποτέλεσμα.

Στο βραζιλιάνικο μέσο είπε τα εξής:

«Δε διαβάζω ούτε μία λέξη από όσα λέει ο κόσμος για μένα.»

«Ξέρω ότι δέχομαι κριτική για τις εμφανίσεις μου, όμως δεν είμαι χαρούμενος για την απόδοσή μου από τότε πού ήρθα εδώ.»

«Ένα νέο κλαμπ, μία παράξενη κατάσταση (με τον COVID), είχα έναν άσχημο τραυματισμό, οπότε ήταν δύσκολο να βρω ρυθμό, όμως δεν είναι δικαιολογία.»

Έπειτα ο μέσος της ομάδας μας μίλησε στο site της, αναφερόμενος αρχικά στον Fabinho και στον ρόλο πού έπαιξε η επιστροφή του στο κέντρο:

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.»

«Μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση στις πλάτες μας (σ.σ. εννοεί ότι το γεγονός ότι οι μέσοι και οι επιθετικοί της Liverpool γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας τέτοιος παίκτης πίσω τους τους δημιουργεί ασφάλεια), και είναι όμορφο να παίζεις μαζί του.»

«Με απελευθερώνει λίγο, μπορώ να κινήσω κάποιες γραμμές προς τα μπρος, και με αυτό μπορώ να νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση και να είμαι πιο κοντά στους επιθετικούς.»

«Απολαμβάνω να παίζω λίγο πιο μπροστά, γιατί είσαι πάντα κοντά στον στόχο (στο αντίπαλο τέρμα), και μπορείς να δημιουργήσεις φάσεις και να σκοράρεις. Είναι μία ωραία θέση.»

Τέλος, για τη χθεσινοβραδινή νίκη, ανέφερε τα εξής:

«Είναι μία ένεση ηθικού για μας.»

«Αξίζουμε να πανηγυρίσουμε και να είμαστε χαρούμενοι με κάτι, και από δω και πέρα (χρειάζεται) να έχουμε αυτό το αίσθημα (ότι μπορούμε να κερδίσουμε παιχνίδια). Με αυτό, μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια πού απομένουν.»

«Είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους μας, γιατί δεν περιμέναμε ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας ότι θα ήμασταν σε αυτή τη θέση στην Premier League.»

«Όμως προσπαθούμε να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε προπόνηση, και νομίζω ότι αυτή μας η εμφάνιση είναι κάτι θετικό για όλους μας.»

O Thiago προθερμαίνεται πριν την έναρξη της χθεσινής ρεβάνς.
O Thiago προθερμαίνεται πριν την έναρξη της χθεσινής ρεβάνς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com