Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – RB Leipzig (preview)

Liverpool – RB Leipzig (preview)

Δεύτερο σκέλος της φάσης των 16 του Uefa Champions League, με την Liverpool να αντιμετωπίζει ξανά στην Puskas Arena της Βουδαπέστης την RB Leipzig, αυτή τη φορά ως τυπικά γηπεδούχος, το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Το Champions League είναι το μοναδικό τρόπαιο που μπορεί να κατακτήσει φέτος η Liverpool και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει, αφού πρώτα εξασφαλίσει την πρόκριση της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα πράγματα στην Premier League δεν πηγαίνουν καλά για τος Reds, αφού υπέστησαν την έκτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα τους, την Κυριακή κόντρα στην Fulham.

Στην Ευρώπη όμως, η ομάδα του Jürgen Klopp παρουσίασε ένα σοβαρότερο πρόσωπο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά, με νίκη 0-2 επί της Γερμανικής ομάδας στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθει στην Ουγγαρία.

Η συνταγή θα είναι η ίδια και στον επαναληπτικό για την Liverpool, με τους Κόκκινους να θέλουν να τα δώσουν όλα και να εκμεταλλευτούν τυχόν λάθη της Leipzig, όπως έκαναν και πριν 3 εβδομάδες.

Η επιστροφή των Thiago Alcantara, Ozan Kabak, και πιθανότατα Curtis Jones στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τους Reds, με τον τον Τούρκο να έχει ξεπεράσει τα μικροπρόβλημα τους

Ο Bobby Firmino δεν προπονήθηκε την Τρίτη, λόγω προβλήματος στο γόνατο του και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον επαναληπτικό της Τετάρτης.

Πιθανή θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Fabinho στον χώρο του κέντρου, στον οποίο αγωνίστηκε για λίγα λεπτά την Κυριακή.

Η RB Leipzig του Julian Nagelsmann προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Bayern Munich.

Θα προσεγγίσει τον επαναληπτικό χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή, όπως δήλωσε και ο Angelino, ο οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Αμφίβολος είναι και ο Orban, ενώ ο Sabitzer θα προλάβει την αναμέτρηση.

Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Clement Turpin.

Liverpool – Leipzig πράξη δεύτερη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com