Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Jürgen Klopp η FSG

Εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Jürgen Klopp η FSG

Κανένα θέμα αλλαγής προπονητής δεν υπάρχει στη Liverpool, παρά τις έξι συνεχόμενες εντός έδρας ήττες που έχει η ομάδα, με μόλις ένα γκολ ενεργητικό, καθώς η Fenway Sports Group εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός προπονητής θα παραμείνει στο τιμόνι των Reds, ακόμη και αν η ομάδα μείνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων την νέα σεζόν, με την Αμερικανική διοίκηση του συλλόγου να θεωρεί πως ήταν, είναι και θα είναι ο κατάλληλος, για να επαναφέρει τον σύλλογο στην κορυφή και στις επιτυχίες.

Κάθε συζήτηση για απομάκρυνση του Jürgen Klopp, κρίνεται ως παράλογη από την διοίκηση της ομάδας, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ του Merseyside.

Η FSG αντιλαμβάνεται πως η Liverpool την φετινή σεζόν έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα, όπως οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και η απουσία του κόσμου από το Anfield, η οποία στοιχίζει όλο και περισσότερο στην ομάδα.

Πρόθεση της Κόκκινης διοίκησης, είναι να στηρίξει τον Γερμανό τεχνικό το ερχόμενο καλοκαίρι, δίνοντας του ένα σεβαστό ποσό για μεταγραφές, ώστε να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην διεκδίκηση της Premier League, όπως τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Ο 53χρονος προπονητής δεν θεωρεί, πως το ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας χρειάζεται μια ριζική ανανέωση, αλλά στοχευμένες και σωστές κινήσεις σε ορισμένες θέσεις, οι οποίες θα μπορέσουν, σε συνδυασμό με την επιστροφή των τραυματιών να κάνουν την ομάδα ξανά ανταγωνιστική.

Στο Anfield πιστεύουν πως το ρόστερ της ομάδας παραμένει παγκόσμιας κλάσης και θα μπορέσει να το δείξει, με την έναρξη της νέας σεζόν.

Τα πράγματα για την Liverpool μπορεί να μην έχουν πάει καλά στην Premier League, όμως η ομάδα παραμένει στο Uefa Champions League και θέλει μεθαύριο το βράδυ να σφραγίσει το εισιτήριο της για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με πρόκριση επί της RB Leipzig

FSG και Jürgen Klopp μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com