Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα χάσει την κηδεία του πατέρα του ο Alisson»

«Θα χάσει την κηδεία του πατέρα του ο Alisson»

Τα άσχημα νέα συνεχίζονται, αφού όλα δείχνουν, ο τερματοφύλακας της Liverpool, Alisson Becker δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα του, λόγω των περιορισμών που ισχύουν για τον COVID-19.

Ο πατέρας του keeper, Jose έχασε την ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης σε ηλικία 57 ετών, καθώς πνίγηκε σε φράγμα, κοντά στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στην περιοχή, Lavras do Sul στην Νότια πλευρά της Βραζιλίας.

Στην περιοχή δεν υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ενώ η σύζυγος του είχε παραμείνει στο σπίτι τους στο Novo Hamburgo, αρκετά μακριά από την περιοχή του δυστυχήματος.

Ο Alisson σύμφωνα με την Daily Mail μόλις πληροφορήθηκε για τον χαμό του πατέρα του, έψαξε τρόπους και πτήσεις, για να μεταβεί στην Βραζιλία, κάτι που όμως είναι δύσκολο, λόγω του COVID-19. Τελικά, ο διεθνής τερματοφύλακας φαίνετει πως αποφάσισε να μην δώσει το παρόν στην κηδεία του αγαπημένου του πατέρα, λόγω και της εγκυμοσύνης της γυναίκας του, η οποία θα έπρεπε να μείνει 10 ημέρες σε καραντίνα, μετά την επιστροφή του Alisson από την Βραζιλία.

Το πιθανότερο σενάριο, είναι να μεταβεί ο τερματοφύλακας των Reds στη γενέτειρα του, μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας με την Wolves, δηλαδή κατά τη διάρκεια της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Η κηδεία του Jose Becker θα πραγματοποιηθεί στο Novo Hamburgo τις επόμενες μέρες και το παρόν θα δώσει ο αδερφός του, Alisson, Muriel Becker, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στο πλευρό της μητέρας του.

Μέσα στον Μάρτιο στην Βραζιλία ο Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com