Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/2/2020 Νίκη σε match rodeo με West Ham Utd (vid)

Σαν σήμερα: 24/2/2020 Νίκη σε match rodeo με West Ham Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την West Ham Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε rodeo από πλευράς σκορ.

Οι Κόκκινοι που ήταν σε τροχιά τίτλου από τις αρχές Δεκεμβρίου, υποδέχθηκαν τα «Σφυριά» σε μία πολύ κρύα βραδιά Δευτέρας. Οι Reds προηγήθηκαν νωρίς με τον Georginio Wijnaldum από ασίστ του Trent Alexander – Arnold (9′), δίνοντας την αίσθηση στο κοινό τους για μία εύκολη βραδιά. Οι Λονδρέζοι πάντως είχαν διαφορετική γνώμη και βάλθηκαν να κάνουν την ζωή των οικοδεσποτών τους, όσο πιο δύσκολη γινόταν!

Στο 12′ θα ισοφαρίσει αρχικά ο Issa Diop με κεφαλιά σε κόρνερ του Robert Snodgrass, με τον Pablo Fornals στο 54′ να φέρνει τα πάνω – κάτω και να βάζει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, προβληματίζοντας τους πάντες στο Anfield.

Οι Reds με την υποστήριξη του κοινού τους, «πάτησαν γκάζι» και στο 68′ θα ισοφαρίσουν με τον Mohamed Salah από ασίστ του Andy Robertson. Την εκ νέου ανατροπή στο σκορ του παιχνιδιού και προς όφελος των Κόκκινων αυτή την φορά, θα σημειώσει ο Sadio Mané από ασίστ του Trent Alexander – Arnold στο 81′. Αξίζει να αναφερθεί ότι Reds είχαν δοκάρι από κεφαλιά του Virgil van Djik σε κόρνερ του Trent Alexander – Arnold στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με τη νίκη τους οι Reds συνέχισαν ακάθεκτοι και με μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο, την πορεία τους προς την κατάκτηση του 19ου τίτλου της ένδοξης Ιστορίας τους, ισοφαρίζοντας μάλιστα το ρεκόρ στην Premier League με 18 διαδοχικές νίκες.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 53.313 θεατές, ανάμεσά τους και 14 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ο Jonathan Moss.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε φάσεις και τα γκολ της συνάντησης. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 24/2/2020 Νίκη σε match rodeo με West Ham Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com