Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Χωρίς τον Alisson δεν θα είχαμε κερδίσει κανένα τρόπαιο»

Mane: «Χωρίς τον Alisson δεν θα είχαμε κερδίσει κανένα τρόπαιο»

Ο Alisson Becker δεδομένα δεν διανύει την καλύτερη του περίοδο στο Anfield, όμως χωρίς εκείνον, η ομάδα δεν θα είχε κερδίσει κανένα από τα τρόπαια της τα τελευταία χρόνια, όπως δήλωσε και ο Sadio Mane στο ESPN Brazil.

Ο επιθετικός της ομάδας μίλησε για τον Alisson στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης του:

“ Για να είμαι ειλικρινής, μένω έκπληκτος όταν μιλάει ο κόσμος για τα λάθη του Alisson. Γνωρίζω όμως πως και αυτά αποτελούν μέρος του παιχνιδιού. ”

“ Το θεωρώ σίγουρα περίεργο, όταν ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου κάνει ένα ή δύο λάθη. Δεν ευθύνεται όμως μόνο εκείνος, αλλά ολόκληρη η ομάδα. ”

“ Πόσες φορές όμως μας έχει σώσει ο Alisson; Χωρίς εκείνον, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχαμε κατακτήσει ούτε το Champions League και ουτε κάποιο από τα υπόλοιπα τρόπαια. ” Δήλωσε ο Sadio Mane.

“ Για εμένα, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και έχει μια σπουδαία νοοτροπία. Στα αποδυτήρια πάντα βγαίνει μπροστά, γιατί δεν αμφιβάλλει για τον εαυτό του. Γνωρίζει την ποιότητα που διαθέτει. ”

“ Γνωρίζω επίσης πως θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη φάση. Δεν χρειάζεται να του μιλήσουμε, για να ενθουσιαστεί, γιατί είναι πραγματικά μια χαρά. ” Ολοκλήρωσε ο διεθνής παίκτης των Reds.

Ο Alisson Becker διαθέτει ποιότητα και θα καταφέρει να επανέλθει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com