Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «H Liverpool δελεάζει τη Σεβίλλη με Minamino για τον Ocampos»

«H Liverpool δελεάζει τη Σεβίλλη με Minamino για τον Ocampos»

Το όνομα του Lucas Ocampos ήταν αυτό πού συνδέθηκε με τη Liverpool στα χθεσινά μεταγραφικά ρεπορτάζ, και μάλιστα εις διπλούν.

Στο δεύτερο από αυτά τα δημοσιεύματα, αυτό της Express, εμπλέκεται μάλιστα και το όνομα του Takumi Minamino στις φήμες περί ενδιαφέροντος των Reds για τον παίκτη της Σεβίλλης, παρουσιάζοντάς τον ως ενδεχόμενο έμψυχο δέλεαρ προς τους Ανδαλουσιανούς.

Διαβάστε αυτό πού διαβάσαμε και εμείς στο άρθρο της Express:

«Ο προπονητής της Liverpool, Jurgen Klopp, παρακολουθεί έντονα τον παίκτη πού παίζει στα πλάγια (σ.σ. περιγράφει τον Ocampos), όμως η ομάδα του θα χρειαστεί να καλύψει ολόκληρη τη ρήτρα αποδέσμευσης των 56.000.000 λιρών έτσι ώστε να ‘τον υπογράψει’.»

«Η Σεβίλλη φέρεται να είναι ανοιχτή στο να πουλήσει έτσι ώστε να διατηρήσει την (τρέχουσα) οικονομική της κατάσταση, όμως δεν έχει προετοιμαστεί για να εξετάσει προσφορές πού θα πέσουν κάτω από αυτό το ποσό.»

«Οι Reds έχει ειπωθεί ότι διστάζουν να πληρώσουν το πλήρες ποσό, και ως αποτέλεσμα ζυγίζουν το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν στην προσφορά τους τον ‘μη δημοφιλή’ Takumi Minamino, με την ελπίδα να κάνουν τη Σεβίλλη να συμβιβαστεί.»

O winger της Σεβίλλης, Lucas Ocampos.
O winger της Σεβίλλης, Lucas Ocampos.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com