Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Ανεπίτρεπτο να μην κερδίζει σε έξι εντός έδρας ματς η Liverpool»

Carragher: «Ανεπίτρεπτο να μην κερδίζει σε έξι εντός έδρας ματς η Liverpool»

Η κριτική συνεχίζεται στην Liverpool, μετά και την ήττα στο Merseyside Derby από την Everton και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Jamie Carragher να την ασκήσει στο πάνελ του Sky Sports πριν την αναμέτρηση της Brighton με την Crystal Palace το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Carra αυτή τη φορά είχε να πει για τους Reds:

“ Όπως έχω ήδη πει, έχω κουραστεί να μιλάω για τον τραυματισμό του van Dijk και αυτό που θέλω να τονίσω, είναι πως πρέπει να κοιτάξουμε την μεγαλύτερη εικόνα. ”

“ Η Liverpool δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα, το είπα αυτό μετά από το τελευταίο derby. Δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν το πρωτάθλημα, με τον van Dijk εκτός για όλη τη σεζόν. ”

“ Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα. Η Liverpool έχει προβλήματα, με τους αμυντικούς να λείπουν και τους μέσους να έχουν μεταφερθεί στην άμυνα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κερδίσει τα εντός έδρας παιχνίδια με Everton, Brighton, Burnley και West Brom. ”

“ Η Manchester United, ίσως και η Manchester City, σίγουρα, διαθέτουν κορυφαία ποιότητα. Δεν υπάρχει όμως κάποια δικαιολογία για τα υπόλοιπα παιχνίδια. ”

“ Όποιο πρόβλημα και αν έχεις ως παίκτης της Liverpool, δεν μπορείς να μην κερδίζεις εντός έδρας για 6 αγώνες. Είναι απλά ανεπίτρεπτο. ” Τόνισε ο Carragher.

“ Σκέφτομαι σε τι καταστάσεις είχα βρεθεί εγώ. Είχα παίξει σε ομάδες όχι τόσο καλές, όσο και αυτή και όμως βρίσκαμε έναν τρόπο να κερδίσουμε. ”

“ Κερδίσαμε δύο φορές την Everton, αν και είχαμε μείνει με 10 παίκτες στο 0-0. Οπότε, τώρα κάτι υπάρχει όταν ψάχνουν αυτόν τον τρόπο, για να νικήσουν. ”

“ Ο λόγος που είπα πως δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον van Dijk ως δικαιολογία, είναι επειδή η Liverpool ξεκίνησε με 10 νικητές του Champions League τον αγώνα με την Everton. Για αυτό λέω, πως δεν αποτελεί δικαιολογία σε μεμονωμένα παιχνίδια, δεν είναι. ”

Ο Virgil van Dijk απουσιάζει από τον Οκτώβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com