Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Akinfenwa για τους Reds πού θα τον…κόντραραν στην πάλη

Ο Akinfenwa για τους Reds πού θα τον…κόντραραν στην πάλη

Ο Adebayo Akinfenwa, εκτός από ποδοσφαιριστής της Wycombe, είναι γνωστός οπαδός της Liverpool και καλεσμένος του Jurgen Klopp στο πάρτι τίτλου.

Σωματώδης, χειροδύναμος και σύμφωνα με τη δική του ομολογία ικανός παλαιστής, ο Akinfenwa έδωσε μία από αυτές τις χαλαρού ύφους συνεντεύξεις πού συνηθίζει, στο site Anfield Watch.

Δεδομένου του μέσου στο οποίο παραχώρησε αυτή τη συνέντευξη, ήταν αυτονόητο ότι η συζήτηση θα έφτανε κάποια στιγμή στην ομάδα της καρδιάς του.

Λαμβάνοντας υπόψη και το ταλέντο του και σε αυτό το σπορ, ο δημοσιογράφος του ζήτησε να κατονομάσει τους παίκτες της Liverpool πού θεωρεί ότι θα μπορούσαν να το ανταγωνιστούν σε ένα wrestling battle.

Ο Adebayo κατονόμασε τους εξής δύο:

«Ο πρώτος πού μού έρχεται είναι ο Virgil van Dijk. Είναι σωματώδης, όμως δεν ξέρω πόσο μεγάλα ήταν τα χέρια του. Ο πρώτος πού μού έρχεται είναι ο van Dijk, όμως θα έλεγα και τον Shaqiri.»

«Έχει αυτή τη χαμηλή αίσθηση βαρύτητας, έχει αυτές τις γάμπες πού θα μπορούσαν να τον κάνουν να κρατηθεί στη θέση του, και το πάνω μέρος του σώματός του είναι γεροδεμένο. Οπότε ίσως να μπορούσε και αυτός. Θα διάλεγα είτε τον Virgil, είτε τον Shaq!»

O Adebayo Akinfenwa είναι καλεσμένος του Klopp στο πάρτι τίτλου της Liverpool μετά το τέλος της πανδημίας!
O Adebayo Akinfenwa είναι καλεσμένος του Klopp στο πάρτι τίτλου της Liverpool μετά το τέλος της πανδημίας!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com