Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανά σχέδια για τις νέες εμφανίσεις της Liverpool (pics)

Πιθανά σχέδια για τις νέες εμφανίσεις της Liverpool (pics)

Η φετινή σεζόν πλησιάζει σιγά-σιγά προς το τέλος της, κάτι που σημαίνει πως η κυκλοφορία των νέων εμφανίσεων της Liverpool για την σεζόν 2021-22 από την Nike δεν αργεί.

Οι δύο πλευρές θα διανύσουν τον δεύτερο χρόνο συνεργασίας του την νέα αγωνιστική περίοδο, με την Αμερικανική εταιρεία να θέλει να ανεβάσει τις πωλήσεις των Red προϊόντων, μέσω των νέων κυκλοφοριών της.

Η Liverpool όπως και κάθε χρόνο, θα έχει ξανά τρεις εμφανίσεις, εκ των οποίων η πρώτη, η εντός έδρας θα αποκαλυφθεί πρώτη.

Η νέα εντός έδρας φανέλα της ομάδας, σύμφωνα με το Footy Headlines θα έχει ως χρώμα το πορφυρό και θα υπάρξουν ορισμένες βασικές διαφορές, σε σχέση με την φετινή.

Δεν αποκλείεται να δούμε από την Nike μια φανέλα με polo γιακά, όπως και την σεζόν 2018-19, σεζόν που η ομάδα κατέκτησε το έκτο της Uefa Champions League στη Μαδρίτη.

Πως θα μπορούσε να ήταν η πρώτη φανέλα:

Η δεύτερη, εκτός έδρας φανέλα των Reds συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι χρώματος εκρού, το σορτσάκι μαύρο και το σήμα σε χρώμα φωτεινό πορφυρό.

Παρόμοια εμφάνιση είχε φορεθεί από την Liverpool την σεζόν 1996-97, όταν στο τιμόνι της ομάδας βρισκόταν ο Roy Evans.

Πιθανό σχέδιο για την εκτός έδρας εμφάνιση:

Τέλος, όσο αφορά την τρίτη εμφάνιση της Liverpool, φαίνεται πως η Nike έχει αποφασίσει να έχει ως βασικό χρώμα το κίτρινο και να μας ξυπνήσει μνήμες από την δεκαετία του 1980.

Αν όντως αποφασιστεί πως το κίτρινο θα είναι το βασικό χρώμα της νέας τρίτης εμφάνισης, τότε οι λεπτομέρειες θα είναι χρώματος κόκκινου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και ορισμένες ρίγες.

Η τρίτη φανέλα ενδέχεται να είναι κάπως έτσι: 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com