Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «O Pickford δε χάρηκε με τον τραυματισμό του van Dijk»

Ancelotti: «O Pickford δε χάρηκε με τον τραυματισμό του van Dijk»

Τη συνέντευξη τύπου του για το απογευματινό Merseyside Derby παραχώρησε και ο Carlo Ancelotti, ο οποίος έδωσε αρκετά ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Δύο από αυτές τις ερωτήσεις-απαντήσεις αφορούσαν κατά πρώτον το αν θεωρεί καλή τη συγκεκριμένη στιγμή για να έρθει αντιμέτωπη με τη Liverpool η ομάδα του, κατά δεύτερον το αν πιστεύει ότι τα γεγονότα του ντέρμπι του Goodison Park, και συγκεκριμένα ο τραυματισμός του Virgil van Dijk από τον Jordan Pickford, θα βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού του τερματοφύλακα της Everton κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεδομένου κιόλας ότι είναι ξανά διαθέσιμος μετά τον δικό του τραυματισμό.

Ξεκινώντας ανάποδα, η απάντηση του Ancelotti στην ερώτηση σχετικά με τον τερματοφύλακά του ήταν η ακόλουθη:

«Δε νομίζω, δε νομίζω.»

«Είναι συγκεντρωμένος στο να προετοιμαστεί για το παιχνίδι.»

«Φυσικά δεν ήταν χαρούμενος όταν συνέβη αυτός ο τραυματισμός, όμως τώρα νομίζω ότι είναι εστιασμένος στο παιχνίδι και μόνο στο παιχνίδι.»

Στην ερώτηση για το αν θεωρεί σωστό το timing του αγώνα για τα Ζαχαρωτά, ο Ιταλός αποκρίθηκε:

«Κάθε φορά πού παίζεις για την Εverton εναντίον της Liverpool, θέλεις φυσικά να κερδίσεις.»

«Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά πού η Everton κατάφερε να κερδίσει ένα ντέρμπι, και μπορεί να είναι η σωστή στιγμή αύριο (σ.σ. σήμερα)

«Θα μπορούσε να είναι η σωστή στιγμή, όμως εξαρτάται από το τι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε στο γήπεδο αύριο, μόνο από αυτό.»

Για το αν η ομάδα του αισθάνεται την πίεση να επικρατήσει της Liverpool, κάτι πού έχει να συμβεί γενικά από το 2010 και στο Anfield από το 1999, ο έμπειρος προπονητής είπε:

«Δε νομίζω ότι αισθανόμαστε πίεση.»

«Νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι συγκριτικά με το παρελθόν, οπότε νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε ένα αποτέλεσμα.»

Jurgen Klopp και Carlo Ancelotti τα λένε μετά τη λήξη του Merseyside Derby στο Goodison Park, και στο φόντο ο Jordan Pickford.
Jurgen Klopp και Carlo Ancelotti τα λένε μετά τη λήξη του Merseyside Derby στο Goodison Park, και στο φόντο ο Jordan Pickford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com