Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Robertson για Everton, Henderson και Salah

Ο Robertson για Everton, Henderson και Salah

O Andy Robertson στη Βουδαπέστη.

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραχώρησε ο Andrew Robertson, κατά την οποία αναφέρθηκε φυσικά στο σημερινό Merseyside Derby, στον πολύτιμο Jordan Henderson και στον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Mohamed Salah.

Ο αμυντικός των Reds για το Merseyside Derby αναλυτικά είπε:

“ Δεν τα έχουμε πάει καλά αυτή τη σεζόν όσο αφορά τα αποτελέσματα. Συνήθως έχουμε δύο ή τρία καλά αποτελέσματα και στη συνέχεια πέφτουμε ξανά. Ένα παράδειγμα είναι το εξής: κερδίσαμε εκτός έδρας την Tottenham και την West Ham και στη συνέχεια κάναμε δύο εντός έδρας ήττες. ”

“ Προσπαθούμε να επικεντρωνόμαστε πάντα στο επόμενο παιχνίδι, αλλά επίσης θέλουμε να κάνουμε ένα σερί νικών, γιατί οι νίκες δίνουν ψυχολογία. Το είδατε αυτό και το βράδυ της Τρίτης, τα παιδιά έπαιζαν όλο και καλύτερα όσο πέρναγε η ώρα. ”

“ Ελπίζουμε να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς την Κυριακή, γιατί τους χρειαζόμαστε πολύ. Έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά. Είναι τόσο απλό. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο και θα πάμε σε αυτό το παιχνίδι με αυτό σκεπτικό. ” Τόνισε ο Robertson.

Για την συνύπαρξη με τον Jordan Henderson στην άμυνα:

“ Όσο πιο κοντά σου είναι, τόσο πιο δυνατά ακούγεται. Αυτός είναι ο τρόπος που ηγείται ο Hendo. Αποτελεί παράδειγμα, μας καθοδηγεί και είναι πολύ καλός στο να διαβάζει το παιχνίδι. ”

“ Μπορεί να βλέπει καλύτερα το γήπεδο από τη θέση του στόπερ και λογικά αυτός είναι ο λόγος που τον κάνει να φωνάζει περισσότερο. Μπορεί να βλέπει πράγματα και να μας βοηθάει κατά τη διάρκεια του αγώνα. ”

“ Παίζει σε μια διαφορετική θέση και όλοι προσπαθούμε να τον κάνουμε να την συνηθίσει. Έχει κάνει όμως μια καταπληκτική δουλειά. Είμαι σίγουρος πως θα του άρεσε να παίζει πιο μπροστά, όμως θα έρθει η ώρα που θα γίνει αυτό. ”

“ Όταν αντιμετωπίζεις μια κρίση σε μια συγκεκριμένη θέση και έχεις έλλειψη από στόπερ, δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης για να σε βοηθήσει από τον αρχηγό σου, ειδικότερα όταν αυτός είναι ο Hendo. ”

“ Όπως είπα, είμαι σίγουρος πως θα θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει στο κέντρο, όμως για την ώρα κάνει μια φανταστική δουλειά στο κέντρο της άμυνας και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό, μέχρι να επιστρέψουν όλοι μας οι κεντρικοί αμυντικοί. ”

Όσο για τον Mo Salah που σκοράρει συνεχώς:

“ Τα τελειώματα του και τα γκολ του φέτος είναι απλά απίστευτα. Όπως όμως έχω ξαναπεί, το πιο σημαντικό για την τριάδα, είναι η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο. ”

“ Ξέρω πως είναι διψασμένος, πως θέλει να σκοράρει περισσότερα γκολ και να έχει μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι μας. Θέλει συνεχώς να παίζει.”

“ Αυτό είναι σημάδι ενός κορυφαίου παίκτη. Τα νούμερα του είναι καταπληκτική και διανύει μια πολύ καλή σεζόν, ειδικότερα όσο αφορά το σκοράρισμα. Ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί. ”

“ Έχει όλο και μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι μας και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Νομίζω πως την Τρίτη στο 80ο λεπτό, κέρδισε μια αποφασιστική κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, το οποίο αποδεικνύει πως δουλεύει σκληρά, όπως και οι Sadio και Bobby. ”

“ Ίσως οι άλλοι δύο να μην έχουν τα φώτα πάνω τους, γιατί δεν σκοράρουν τόσο πολύ, όμως και οι τρεις δουλεύουν σκληρά και αποτελούν παίκτες-κλειδιά για εμάς. Όσο περισσότερες ευκαιρίες έχουν, τόσο περισσότερο θα σκοράρουν. ”

Συνεχόμενα γκολ από τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com