Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στοίχημα. Τι ποντάρουμε απόψε στο Champions League;

Στοίχημα. Τι ποντάρουμε απόψε στο Champions League;

Το Champions League επιστρέφει, όπως επιστρέφει και το μεγάλο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Τέσσερα χρόνια μετά την ιστορική, απίθανη, ως και αμφιλεγόμενη βραδιά που η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε το 4-0 του πρώτου αγώνα και με το 6-1, σημειώνοντας τρία γκολ από το 88’ και έπειτα, έφτασε σε μια απίστευτη ανατροπή και προκρίθηκε στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι μια καλή επιλογή στο τσαμπιονς λιγκ σήμερα: στο 2.30 να σκοράρει anytime. Ο Νέιμαρ απουσιάζει λόγω τραυματισμού, ο Εμπαπέ των 16 γκολ σε 21 ματς πρωταθλήματος και των 2 σε πέντε στο Champions League, θα βρει ευκαιρίες για να δράσει. Η Μπαρτσελόνα λόγω και των απουσιών στο κέντρο άμυνας αναμένεται να παραταχθεί με δίδυμο στόπερ τους Ουμτιτί και Μινγκέθα. Ένα δίδυμο χωρίς πολλά παιχνίδια μαζί, ο Εμπαπέ θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει.

Η Λίβερπουλ δεν είναι στα καλύτερά της. Στο 3-1 από τη Λέστερ το Σάββατο κατάφερε να δεχθεί τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Απόψε κόντρα στη Λειψία στην ουδέτερη Βουδαπέστη, δίδυμο στο κέντρο άμυνας αναμένεται να το απαρτίσουν ο αρχηγός Χέντερσον, αλλά και ο νεοφερμένος στόπερ Καμπάκ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα τσαμπιονς λιγκ προγνωστικά στο koubanezos.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com