Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν»

Klopp: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας ενόψει του σημερινού αγώνα με την Leicester στο King Power Stadium, τόνισε πως πλέον η δουλειά της ομάδας του, είναι να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές εδρών στο Champions League.

Για τη φετινή σεζόν και την προσπάθεια της ομάδας του, είπε:

“ Πρώτα από όλα, το είχαμε πει από την αρχή, πως θα είναι η πιο έντονη σεζόν που έχει συμβεί ποτέ. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε μερικές αποφάσεις, οι οποίες δεν μας βγήκαν. Αυτό συνέβη για διάφορους λόγους, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και άλλα τέτοια πράγματα την λάθος χρονική στιγμή. ”

“ Είχαμε περισσότερα παιχνίδια από τα προηγούμενα παιχνίδια, κάτι που δεν βοηθάει. Κάποιοι παίκτες πρέπει να παίζουν πολύ και τραυματίζονται, αυτό δεν βοηθάει. Δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι τα προβλήματα των άλλων ομάδων, αλλά πρόκειται για μια ξεχωριστή σεζόν. Είναι μια γεμάτη σεζόν κεκλεισμένων των θυρών. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο κόσμος θα πρέπει να αξιολογήσει σωστά την κατάσταση και μετά από αυτό, ίσως διαβάσω ένα σωστό άρθρο για την κατάσταση. ”

“ Ήξερα από την αρχή πως θα είναι μια δύσκολη σεζόν για εμάς, είμαι σίγουρος πως όλοι το ήξεραν. Οι τραυματισμοί είναι πραγματικά πάρα πολλοί, αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Για να είσαι επιτυχημένος σε μια σεζόν, θα πρέπει να είσαι και τυχερός. Αν δεν είσαι τυχερός, θα έχεις πρόβλημα και αν έχεις πρόβλημα, θα πρέπει να το λύσεις. Η σεζόν όμως δεν θα είναι πλέον τέλεια. ”

“ Εμείς βλέπουμε την κατάσταση ως εξής, έχουμε άλλα 15 παιχνίδια και πολλούς βαθμούς να απομένουν, θα πάμε να τους διεκδικήσουμε. Δεν έχει σημασία που είναι οι άλλοι και που θα τερματίσουν, σημασία έχουμε εμείς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, αυτή είναι η δουλειά μας. ”

Για τις έδρες των αναμετρήσεων με την Leipzig:

“ Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Απλά περιμένουμε την στιγμή που κάποιος θα μας πει που θα παίξουμε. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι η UEFA. ”

“ Νομίζω πως η πτήση για την Ουγγαρία, είναι μεγαλύτερη, σε σχέση με εκείνη για την Γερμανία, ίσως η διαφορά είναι μιας ώρας, δεν ξέρω ακριβώς. Αυτή είναι η διαφορά, αλλά όχι η κύρια διαφορά, για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να πετάξει και η Leipzig. ”

“ Δεν ξέρω που θα παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι, αυτό εξαρτάται από μερικές αποφάσεις, τις οποίες και πάλι δεν παίρνουμε εμείς. Θα το δούμε αυτό. Πρόκειται για δύο παιχνίδια, μέσα στα τόσα παιχνίδια. ”

“ Θα ήταν πολύ πιο όμορφο, αν μας επιτρεπόταν να παίξουμε στη Leipzig και φυσικά, αν παίζαμε στο Anfield. Δεν είναι όμως στα χέρια μας, οπότε δεν το σκέφτομαι πολύ. Εμείς απλώς θα αποδεχθούμε την απόφαση και θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα, μετά από εκείνον με την Leicester.  ”

Το Anfield δεν θα φιλοξενήσει τον αγώνα με την Leipzig.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com