Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Leicester – Liverpool (preview)

Leicester – Liverpool (preview)

Η Liverpool αντιμετωπίζει την Leicester στο King Power Stadium το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 ώρα Ελλάδος για την 24η αγωνιστική της Premier League, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Οι Reds δεν έχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, αν θέλει να προκριθεί στο Uefa Champions League της επόμενης σεζόν, μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες.

Η ομάδα του Jürgen Klopp ναι μεν κατάφερε να δείξει ορισμένα καλά στοιχεία στον Κυριακάτικο αγώνα με την Manchester City, όμως δεν απέφυγε την βαριά εντός έδρας ήττα από τους Cityzens.

Όπως δήλωσε ο Γερμανός προπονητής, ο Fabinho δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Σαββατιάτικο αγώνα, λόγω μυϊκού τραυματισμού, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ozan Kabak στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά, μετά την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Το πιθανότερο σενάριο, είναι να δούμε τον Τούρκο να ξεκινάει στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας, μαζί με τον Nat Phillips ή τον Jordan Henderson.

Οι Alisson Becker, Thiago Alcantara, Trent Alexander-Arnold, Andrew Robertson, Gini Wijnaldum, Sadio Mane, Mo Salah και Bobby Firmino αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις του στο βασικό σχήμα.

Η Leicester του Brendan Rodgers πανηγύρισε την πρόκριση επί της Brighton το βράδυ της Τετάρτης για το FA Cup, ενώ την περασμένη Κυριακή είχε μείνει στο 0-0 με την Wolves στο Molineux.

Οι Foxes έχουν συγκεντρώσει 43 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους 40 της Liverpool και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και σε καλό δρόμο όσο αφορά την επίτευξη του μεγάλου τους στόχου, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Uefa Champions League της επόμενης σεζόν.

Για τον αγώνα με τους Reds δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τον Justin, τον Praet, τον Fofana και τον Castagne.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Anthony Taylor.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds επικράτησαν εύκολα με 3-0

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool μετρά 12 νίκες στα 17 τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Leicester.
  • Τρία συνεχόμενα διπλά έχουν οι Reds στην έδρα της Leicester.
  • Ο Jürgen Klopp θα συμπληρώσει 300 αγώνες στον πάγκο των Reds.
  • Μια νίκη έχει η Leicester στα τελευταία 4 παιχνίδια της για την Premier League.
  • Μόλις 8 γκολ έχει σκοράρει η Liverpool από τη νίκη με 0-7 στο Selhust Park
  • Η ομάδα του Brendan Rodgers έχει κερδίσει τους 16 από τους 43 βαθμούς της στην έδρα της.
  • Πέντε ήττες σε εννέα παιχνίδια μέσα στο 2021 έχει η Liverpool
Ώρα για επιστροφή στις νίκες για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com