Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε 2-3 εβδομάδες επιστρέφει ο Jota, πιο κοντά ο Keita

Σε 2-3 εβδομάδες επιστρέφει ο Jota, πιο κοντά ο Keita

Ο Diogo Jota με τον Jurgen Klopp στο ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα με τη Sheffield.

Ο Jürgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρηση με την Leicester, αναφέρθηκε στις επιστροφές των Diogo Jota και Naby Keita, οι οποίες πλησιάζουν, με τον μέσο από τη Γουινέα να βρίσκεται πιο κοντά, σε σχέση με τον Πορτογάλο.

Ο Klopp για την επιστροφή των δύο αναλυτικά ανέφερε:

“ Ο Diogo πλησιάζει. Δεν είναι όσο κοντά είναι ο Naby, για παράδειγμα, αλλά προπονείται και αυτός ατομικά στο γήπεδο, απλά όχι με την ίδια ένταση. ”

“ Όπως μπορείτε να φανταστείτε, μετά από μια μακρά αποθεραπεία, πρέπει να προπονηθείς με πραγματικά ένταση, πριν επιστρέψεις στις προπονήσεις της ομάδας. Οπότε, ο Diogo ίσως να απέχει δύο ή τρεις εβδομάδες από την επιστροφή του. ”

“ Νομίζω πως αυτό είναι κάπως πιθανό. Πρώτα θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και έπειτα θα δούμε πόσο καιρό θα του πάρει. ”

“ Ο Keita ταλαιπωρήθηκε από έναν μυϊκό τραυματισμό, έναν λίγο μεγαλύτερο τραυματισμό. Έχει επιστρέψει στο γήπεδο, αλλά δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. ” Είπε ο Klopp.

“ Κάνει ατομικές προπονήσεις. Προπονείται πολύ σκληρά, οπότε πλέον βρίσκεται στα τελικά στάδια της αποθεραπείας του. Δεν είναι όμως έτοιμος να επιστρέψει. ”

Και οι δύο ποδοσφαιριστές απουσιάζουν από τον Δεκέμβρη, δηλαδή εδώ και δύο μήνες.

Προσπαθούν να επιστρέψουν στη δράση οι Diogo Jota και Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com